Bettingsidor.com är det nyaste tillskottet på marknaden som granskar, recenserar, informerar och ger speltips till spelare som vill få ut lite mer av sitt spelande. Bakom Bettingsidor.com finns ett gäng glada grabbar med en lång erfarenhet från onlinespel men som även har ett stort kunnande inom betting.

Om betting

Betting, även kallat oddsspel, är en spelform som alltid varit mycket populär och har kunnat spelas i över 100 år i olika former. Sedan spelbolagen började lansera spelsidor på nätet i slutet på 1990 talet så har intresset för beting ökat ytterligare då många fler spelare fått möjligheten att snabbt och enkelt kunna lägga oddsspel, oavsett tid och rum. Idag finns det 100 tals spelbolag som erbjuder betting på nätet, varav många av dessa vänder sig till spelare i Sverige, samtidigt som utbudet av nya spelsidor hela tiden ökar med ett 20 tal nya betting sidor varje år.

Betting sidor

För nya spelare som vill hitta en bra spelsida att spela på men även för erfarna spelare som kanske vill hitta nya intressanta betting sidor att prova lyckan på så kan det vara svårt att veta vilket spelbolag man ska välja då det finns ett stort antal sidor att välja mellan. Det finns även många bra spelsidor som det kan vara svårare att hitta till då de inte annonserar i medier så som stora spelbolag gör. Hos Bettingsidor.com finner man recensioner av alla spelsidor som främst vänder sig till den svenska marknaden men även till andra länder. Varje spelbolag utvärderas noggrant enligt en hel del olika kategorier för att kunna bedöma spelsidans spelmiljö, ägarskap, spelutbud, bonuserbjudanden och vilken service som man ger till sina spelare. Det är viktigt att Bettingsidor.com ger en korrekt och en opartisk recension av varje spelsida så att läsarna hittar de bästa spelsidorna som passar dessa läsare bäst.

Spelrecensioner och information

Bettingsidor.com har utöver recensioner av spelbolag även massor av information om olika spel, nybörjarguider, allmän information för spelare och även en hel del speltips som förhoppningsvis ska innebära att läsarna lyckas få in lite mer vinster. Hos Bettingsidor hittar man alltid den senaste informationen om de senaste spelbolagen, spelen och om onlinespel i övrigt.

När det gäller bonuserbjudanden så brukar det inte vara så lätt att hitta de mest förmånligaste bonusarna. Det är inte alltid som de stora bonusarna är bättre än de små bonusarna om man ser till helheten. Därför så reder Bettingsidor.com ut detta med bonusar och granskar alla spelbolags bonuserbjudanden, både för nya spelare men även återkommande spelare, så att Bettingsidor.coms läsare får ta del av de mest lukrativaste bonusarna som finns att hitta på marknaden.