I Sverige finns det massor av olika betalsätt som man kan välja mellan när man spelar på Odds och Casino. Vissa betalsätt är snabbare än andra men det är alltid helt gratis att använda. På den här sida hittar du alla betalsätt som finns i Sverige för dig som svensk spelare, när du klickar på någon av betalsätten så hittar du mer information plus vilka operatörer som accepterar den valda betalsättet.

Här hittar du alla betalsätt i Sverige

Olika typer av betalsätt

Vi har sorterat alla betalsätt så du kan hitta den bästa som passar för dig. Gillar du Snabba uttag så rekommenderar vi Trustly och Zimpler. Du kan också använda dig av mer klassiska metoder som ett debetkort här finns det Visa och Mastercard.

Vad är viktigt att tänka på när man väljer betalsätt

När du ska välja vilket betalsätt som passar dig bäst så är det viktigt att tänka på vad du tycker är viktigt. Alla betalsätt i Sverige nuförtiden är väldigt säkra att använda eftersom man använder sig av ett avancerat kryptering teknik. När du använder BankID i samband med Trustly så har du snabbaste sättet att göra insättningar och uttag.

Frågor & svar

BankID använder du dig för att identifiera att du är du. Då vet operatören vem du är och sen kan du välja vilket betalsätt som passar dig bäst.
Just nu finns det ingen operatör i Sverige som använder Bitcon som betalsätt.
Ja, alla spelsidor som har svensk spellicens är säkra att spela på.
Uttag hos spelsidor varierar beroende på vad dom har för betalsätt och vilka avtal dom har. Om du spelar på en spelsida med BankID och Trustly brukar det ta runt 5-15 minuter.

Snabbast betalsätt just nu är Trustly där det brukar ta runt 5-15 minuter.

Nej, tyvärr går det inte, man får istället göra uttag via en banköverföring.