bet365 Odds Bonus

Utan omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

  • 1250 kr Spelkrediter!

  • Kvicka uttag med BankID och Trustly

  • Läs mer om Bet365

Hämta Bet365 bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Vårt betyg Bet365 bonus:

Hämta en bonus hos Bet365 som ger dig spelkrediter för nya kunder hos bet365. Såhär gör du för att hämta bonusen.

  • Klicka på den gröna knappen “Till Bet365” och registrera ett konto.

  • Bli medlem, sätt in ett valfritt belopp och begär erbjudandet. Placera sedan spel till värdet av din kvalificerade insättning och vänta tills att dessa blivit avslutade. Därefter blir dina spelkrediter tillgängliga.
  • Ålder 18+. Regler och villkor tillämpas. Spelproblem? kontakta Stödlinjen.

Omsättningskrav

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Till Bet365

Vår erfarenhet av Bet365

Att spela hos Bet365 är en upplevelse. Inte nog med att utbudet är mycket stort så kan vi även följa matcherna live då Bet365 direktsänder tusentals matcher varje år från ett flertal olika sporter, direkt på sin spelsida. Enda kravet för att vi ska kunna se en match är att vi sätter in pengar på vårt spelkonto. Det gör även att vi kan se matcherna live på datorn och samtidigt kunna lägga nya spel med mobilen, vilket jag verkligen tycker om. Bet365 har även livebetting i världsklass där man erbjuder både cash-out och automatisk cash-out. Denna används flitigt när vi spelar på Bet365.

Fördelar med Bet365 enligt oss

  • Ett stort, tryggt och väletablerat spelbolag
  • Erbjuder svensk spelmiljö med stort spelutbud
  • Unik välkomstbonus som heter spelkrediter

Bet365 Sport Bonus

Endast nya kunder. Upp till 1.250 kr i spelkrediter. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Exkluderingar för minsta odds, spel och betalningsmetod tillämpas. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Huvudsakliga regler och villkor

• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• Paypal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
– Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
– För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
– Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående aktiva insatsen att räknas.
– Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
– Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Vår sammanfattning av Bet365

Vi tycker att Bet365 är en komplett spelsida, där man finner ett stort utbud av olika sporter och matcher att betta på. Det gör att vi kan variera vårt spelande när vi spelar hos Bet365.

Vi gillar Bet365’s svenska spelmiljö och information på svenska vilket gör att vi snabbt kan komma igång hos Bet365. När vi testar att kontakta dem på kundtjänst så finns det även svensktalande personal tillgänglig. Något vi verkligen tycker om hos Bet365 är att vi kan se flera tusen direktsända matcher live på spelsidan vilket tillsammans med deras generellt höga odds gör dem till ett spelbolag i världsklass.