OBS! VI HAR INGET SAMARBETE MED 888Sport!

Vår recension om 888Sport

Om man söker efter en spelsida som kan erbjuda ett mycket bra utbud av oddsspel på ett stort antal sporter så är 888Sport ett mycket bra alternativ att spela på. 888Sport har en lång erfarenhet inom betting och lanserade sin spelsida redan år 2008. Idag så har man många svenska spelare som återkommande spelar hos 888Sports just för det stora utbudet av oddsspel men även för att 888Sport vet hur de ska ta hand om sina lojala spelare.

888Sport har en mycket stilfull och inbjudande spelsida med en bra struktur där man snabbt hittar den information och de spel som man vill spela, trots att spelsidan är ganska stor. Det gör att man snabbt kan komma igång hos 888Sport, även om man är en ovan spelare. Det finns även en svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst vilket säkert också bidragit till att 888Sport är så populär bland de svenska spelarna.

När man spelar hos 888Sport så bidrar man även till att 888Sport kan sponsra många av de sporter som man erbjuder spel på. Idag är 888Sport sponsor åt ett flertal fotbollslag men man är även en stor sponsor när det kommer till olika sportevenemang.

888Sport vänder sig till de spelare som vill få tillgång till ett bra utbud av oddsspel, en bra spelmiljö och som vill ta del av generösa bonusar, vilket innebär att man dels får än mer i sin spelkassa att spela för men även ytterligare underhållning när man spelar hos 888Sport.

Även om 888Sport lanserades under år 2008 så har dock 888 Holding, vilket är det företag som äger 888Sport, erbjudit onlinespel på nätet sedan år 1997. 888 Holding har erbjudit casinospel, bingo och poker på nätet sedan 20 år tillbaka och är idag ett av världens största spelbolag på nätet. Man har idag drygt 20 miljoner spelare från hela världen som återkommande spelare på någon av 888 Holdings spelsajter. Det gör att det finns massor av kunskap och erfarenhet bakom 888Sport, vilket man även har tagit vara på när man utformat sin spelsida.

888Sport har sin spellicens utfärdad i Gibraltar. Detta betyder att spelare inom EU inte behöver beskatta de vinster som de vinner när de spelar hos 888Sport.

888Sport Bonus

Hos 888Sport så får alla nya spelare eventuellt en välkomstbonus.

Fördelar med 888Sport betting

  • Svensk spelmiljö, information på svenska och svensktalande personal på kundtjänsten
  • Ett stort utbud av matcher och andra sportevenemang varje månad
  • Ett tryggt och säkert spelbolag som erbjudit onlinespel sedan år 1997
  • En mycket trivsam och snygg spelmiljö

Mobilbetting hos 888Sport

För de cirka 50 procenten som väljer att lägga oddsspel genom en mobil enhet så kan 888Sport erbjuda dessa en perfekt spelmiljö som är optimerad för spel i mobila enheter. 888Sport har en app som man laddar ned till de mobila enheter som har stöd för iOS eller Android. Genom denna app så kan m an sedan lägga oddsspel, följa upp matchstatus och lägga nya spela på pågående matcher.

888Sport sportutbud

888Sport erbjuder sina spelare massor av sporter att spela på. Här finns bland annat möjlighet att spela på fotboll, ishockey, basket, handboll, volleyboll, amerikansk fotboll, baseball, friidrott, motorsport, boxning, golf, tennis och en hel del annat. Det finns även möjlighet att spela på lite mer ovanligare sporter som Greyhound tävlingar, snooker, schack, windsurfing, trav och dart. Man kan även spela på en del kulturella evenemang som bland annat såpoperor, melodifestvalen och politiska val, i ett flertal olika länder.

888Sport är speciellt stora på fotboll och här kan man spela på fotbollsligor från ett stort antal länder runt om i världen. Man kan även finna spel på matcher från de lägre divisionerna men även spel på mästerskap och turneringar.

Under 2019 skaffade 888Sport även BetBuilder, eller Spelbyggaren och Skapa ett Spel som det också kallas. Där kan du sätta ihop egna odds och egna spel på samma match.

Livebetting hos 888Sport

Det går även att spela på livebetting hos 888Sport där man finner ett stort antal matcher inom ett flertal sporter att spela på varje månad. Här kan man bland annat spela på fotboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, baseball och tennis. Det gör att man kan följa en match live och sedan lägga ett nytt spel när man ser hur matchen svänger.

Man kan spela på ett flertal olika alternativ som exempelvis vinnare av matchen, resultat, nästa målskytt, vinnare av nästa set, vilket lag som gör flest mål, handicapspel och mycket annat. Det betyder att man ökar sina chanser att vinna när man samtidigt kan lägga ett nytt spel då man börjar få facit på hand, exempelvis om en spelare är extra het och gång på gång är på väg att göra mål.

Kundtjänst och uttagstider hos 888Sport

För insättningar och uttag så finns det flera olika betalningsalternativ att välja mellan. Bland annat så erbjuder 888Sport betalningsalternativen VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, banköverföring och Trustly. Om man vill kunna ta del av det välkomsterbjudande som 888Sport har till sina nya spelare så får inte den första insättningen göras med Skrill eller Neteller. En begäran om uttag behandlas av 888Sport inom 24 timmar.

888Sport har svensktalande personal på kundtjänsten som snabbt och effektivt hanterar eventuellt uppkomna problem eller svarar på frågor. Man kan komma i kontakt med kundtjänsten genom den livechatt som finns på spelsidan, per telefon eller per e-post, om ärendet är mindre akut. Kundtjänsten har öppet dygnet runt, alla dagar på året. Man kan också få svar på de vanligaste frågorna om man läser den information som finns på spelsidan.

Sammanfattning av 888Sport som spelbolag

888Sport är en spelsida som säkert tilltalar de allra flesta spelare, framför allt de spelare som vill få tillgång till ett mycket bra utbud av sporter att spela på. 888Sport har en mycket snygg spelsida med en bra struktur, där man snabbt och enkelt hittar det man söker. Detta tillsammans med att man erbjuder sina spelare en svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst gör att 888Sport passar alla typer av spelare, även de lite ovana spelarna.

888Sport brukar överlag även erbjuda sina spelare generösa bonusar eller andra belöningar för att de återkommande spelar hos 888Sport. Det finns också en odds bonus för nya spelare där man kan få mycket mer att spela för vid sin första insättning, så att du kan testa 888Sport i lugn och ro.

888Sport är en spelsida som rekommenderas till de spelare som vill få ut än mer underhållning och spänning när de spelar på odds.