Betfair Odds Bonus

100 kr Gratisspel

Maxbonus: 100 kr Gratisspel

Omsättningskrav: 1x till min 1.50 odds

 • Sätt in 100 kr – få 100 kr Gratisspel

 • Bäst Odds & Betting med BankID

 • Läs mer om Betfair

Betfair Bonus:

Bonusar hos Betfair Sport: välj mellan 2 olika erbjudanden!

Välj mellan följande:

 1. 100 kr Gratisspel på Odds.
 2. 500 kr Återbetalning på Spelbörsen.

Så här gör du för att hämta din Betfair Bonus:

 • Använd den gröna bonusknappen för att registrera dig.

 • Skapa ett konto hos Betfair med en av bonuskoderna.

 • Välj din bonus:  SWS100 (100 kr Gratisspel på Odds) eller ZSENLR (500 kr återbetalning på Spelbörsen).

 • Sätt in 100 kr för Gratisspelet och minst 100kr för Återbetalnings-bonusen på spelbörsen

Betfair bonusvillkor och omsättningskrav

Regler & Villkor 100 kr Gratisspel:
 1. Skriv in SWS100 i fältet för kampanjkod
 2. Maxbonus är 100 kr
 3. Omsätt första insättning på 100 kr en gång för att aktivera Gratisspelet
 4. Valfritt minimum odds
 5. Max 90 dagar att omsätta bonusen
 6. Enbart nya kunder hos Betfair
Regler & Villkor 500 kr Återbetalning på spelbörsen:
 1. Skriv in koden ZSENLR i fältet för kampanjkod
 2. Maxbonus: 500 kr i återbetalning
 3. Minsta insättning är 100 kr
 4. 5 veckors återbetalning som max 100kr per vecka. Nettoförluster ersätts upp till 100kr/vecka
 5. Enbart nya kunder hos Betfair
 • Exempel:  Välj din bonus mellan de två som erbjuds, följ anvisningarna hos Betfair och ange korrekt kod. Du mottar en summa beroende på val av bonus och val av storlek på insättning. Lycka till!

Om Betfair

Betfair är ett spelbolag som erbjudit spel sedan år 2000 och räknas idag som världens största spelbolag på nätet, om man ser till spelbolagens omsättning. Namnet Betfair har man valt av den enkla anledning att man erbjuder sina spelare rättvist spelande när det gäller oddssättning men även när det kommer till bonusar. Betfair erbjuder ett enormt stort utbud av onlinespel och här kan man spela på odds, casino, poker, bingo börsen och en del virtuella sporter. Det gör att man vänder sig till alla typer av spelare från ett stort antal länder runt om i världen. Utbudet under oddsspel är ett av de största på marknaden och här lär nog ingen spelare bli besviken. Hos Betfair kan man även delta i Pool bet vilket betyder att man kan gå in i ett spel tillsammans med andra spelare och därmed dela riskerna men även öka sina chanser att vinna.

Betfair erbjuder en spelmiljö på ett flertal olika språk, som bland annat svenska. Informationen på spelsidan är på svenska och likaså så har man svensktalande personal på kundtjänsten, vilket gör att det går snabbt att komma igång med sitt spelande hos Betfair. Dock så är spelsidan enormt stor och kan för den ovane kännas väldigt rörig vilket gör att Betfair inte är den optimala spelsidan för nybörjare.
Hos Betfair så kan man även ladda ned en spelklient som gör att man får tillgång till hela Betfairs spelutbud. Denna spelklient finns även som en app till mobila enheter. Dock så behöver man inte ladda ned någon spelklient för att få tillgång till hela Betfairs utbud av oddsspel.

Betfair är mycket populär hos svenska spelare vilket till stor del beror på att de erbjuder ett enormt bra spelutbud men även trevliga bonusar.

Fördelar med Betfair betting

 • Världens största spelsida som anses vara ett av de mest pålitligaste och rättvisaste spelbolagen
 • Ett enormt stort utbud av oddsspel, även under livebetting
 • Svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst
 • Rättvisa odds, vilket gör att man kan finna bra odds på vissa matcher

Mobilbetting hos Betfair

Betfair har en spelmiljö som är optimerad för spel i mobila enheter som har stöd för Android eller iOS. Här kan man lägga oddsspel, följa upp matcher och lägga nya spel på pågående matcher under livebetting direkt i webbläsaren på den mobila enheten. Det finns också en app som man kan ladda ned och installera på den mobila enheten, vilket ger tillgång till en bättre design och ytterligare funktioner.

Betfair sportutbud

Betfair har ett av marknadens största utbud av oddsspel och det man inte kan spela på hos Betfair finns inte heller möjligheten att spela på hos andra spelbolag heller. Det betyder att ingen spelare kommer att bli besviken när de ser vilka spelmöjligheter som finns hos Betfair.

Som så många andra spelbolag som har sina rötter i England så är det hästkapplöpning och fotboll som är de två största sporterna. Här kan man spela på i stort alla fotbollsligor över hela världen, i många länder även på matcher i de lägre divisionerna, vilket gör att det finns möjlighet att kunna spela på sina lokala favoriter.

Hos Betfair så finner man spel på sporter som bland annat fotboll, ishockey, rugby, cricket, baseball, amerikansk fotboll, tennis, golf, bordtennis, handboll, volleyboll, basket, vintersporter, friidrott, kampsporter, motorsporter och ett stort antal ytterligare sporter. Man kan även spela på ett flertal turneringar, mästerskap och andra spelevenemang inom ett flertal olika sporter.

Hos Betfair kan man också spela på olika kulturella evenemang som filmgalor, musikgalor, såpoperor och politiska val i ett flertal olika länder. Det går även att spela på virtuella sporter som bland annat fotboll och hästkapplöpning.

Livebetting hos Betfair

Om man vill få möjlighet att lägga spel på pågående matcher under tiden som man följer dessa på tv eller online så erbjuder förstås Betfair även ett av marknadens bästa utbud under livebetting. Här kan man spela på ett stort antal sporter som exempelvis fotboll, ishockey, handboll, basket, tennis, volleyboll, baseball och amerikansk fotboll.

Det finns möjlighet att spela på en mängd olika varianter som vinnare, resultat, nästa målskytt, nästa vinnare av ett set och en hel del annat. Det gör att det blir betydligt mer underhållande och spännande att följa olika matcher då man samtidigt kan lägga nya spel på dessa då man ser hur matchen förändras.

Man kan även använda sig av en cashout funktion om man vill säkra sina vinster eller minimera sina förluster.

Kundtjänst och uttagstider hos LeoVegas

När man ska göra insättningar eller uttag till och från sin spelkassa hos Betfair så kan man använda sig av ett stort antal betalningsalternativ. Här finns möjligheten till överföringar med VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, PayPal eller banköverföring. För att kunna få sina pengar utbetalda så behöver man först verifiera sin identitet. Därefter så sker utbetalningar inom 24 timmar från att man har gjort en uttagsbegäran.

Om man fastnar på något eller bara har några funderingar så kan man få snabb och professionell hjälp av den svensktalande personalen på kundtjänsten, som finns tillgänglig alla dagar mellan klockan 10:00 och 18:30. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt, men efter klockan 18:30 så får man hjälp av engelsktalande personal. Man kommer enklast i kontakt med kundtjänsten genom en livechatt på spelsidan eller per telefon. Om ärendet är mindre akut så kan man även skicka e-post till kundtjänsten, vilket ofta besvaras inom ett par timmar. Det finns även en FAQ på spelsidan där man kan hitta svar på de vanligaste frågorna som brukar dyka upp.

Sammanfattning av Betfair som spelbolag

Om man vill spela på en spelsida som har ett komplett spelutbud, rättvisa odds och bra bonusar så är Betfair ett av de bästa spelbolagen på nätet. Här kan man spela på ett flertal olika onlinespel och under oddsspel så hittar man marknadens största och mest varierande utbud av matcher och sporter.

Betfair anses av många vara ett spelbolag som är pålitligt, behandlar sina spelare med respekt och uppskattning och även erbjuder rättvisa spel, vilket innebär att mer pengar går tillbaka till spelarna. Man får även en trevlig välkomstbonus som ny spelare vilket gör att man får lite extra att spela för.

Dock så rekommenderas inte Betfair till ovana spelare då spelsidan är så stor så den vid en första anblick känns väldigt rörig.