Om FunBet Betting

FunBet betting är ett av de senaste tillskotten på den svenska spelmarknaden. Spelbolaget driver inte bara ett casino utan också en mycket väl utbyggd avdelning för spel på sport. FunBet betting har en spellicens från Svenska Spelinspektionen. Licensen utfärdades i slutet av 2018 precis innan lagen om spellicens trädde i kraft vid årsskiftet 2018 – 2019.

FunBet betting har ett mycket stort utbud av sporter som du kan spela på. Det är inte bara sporter som är stora och kända i Sverige utan även sporter som är stora i andra länder men ännu inte väletablerade i Sverige, som till exempel futsal, rugby och snooker.

När du besöker spelbolagets sajt kommer du direkt att märka att bolaget är mycket mån om sin moderna image. Det är en väldesignad hemsida som är mycket lätt att använda. Alla funktioner är mycket lätta att hitta trots att utbudet av spel är så stort. På sajten kan du lätt hitta den sport du är intresserad av men du kommer samtidigt att presenteras för nya sporter som du kanske är intresserad av att prova att spela på.
Eftersom spelbolaget är registrerat i Malta kommer alla dina vinster från spel på spelsajten att vara skattefria.

De personer som startade FunBet betting – är alla totalt dedikerade till spel och vadslagning och har lång erfarenhet av att utveckla lösningar och produkter inom spel. Det är denna höga kompetens och erfarenhet som gör att din upplevelse när du spelar hos FunBet betting helt säkert kommer att bli mycket tillfredsställande.

Med jämna mellanrum har spelbolaget kampanjer och då kan du njuta av FunBet betting bonus som ofta innehåller både spelpengar och annat gott som du kan njuta av. Håll utkik på sajten så att du inte missar möjligheten till att få FunBet betting bonus när den förekommer.

Fördelar med FunBet betting

  • Nytt spelbolag på den svenska marknaden
  • FunBet bonus är generös och förekommer med jämna mellanrum
  • Bra kundtjänst som alltid är öppen
  • Välutvecklad spelsajt som är mycket lätt att använda
  • Brett utbud av sporter från hela världen

Mobilbetting hos FunBet sport

FunBet sport erbjuder mycket bra lösningar för den som vill spela mobilt. Spelbolaget har flera applikationer och mobila versioner för spel både på iPhone iOS och Android. Det är mycket bra för dig som vill koppla av och spela oavsett var du befinner dig och när som helst på dygnet. De mobila versionerna för spel håller precis lika hög nivå som den webbaserade sajten och du har självklart tillgång till ditt spelkonto på alla enheter du spelar från så att du inte behöver hålla reda på olika konton.

FunBet sportutbud

Utbudet av sporter som du kan spela på hos FunBet sport är helt fenomenalt. Det är en otroligt rik flora av olika sporter, vissa som du säkert känner mycket väl och andra som du säkert kommer att tycka att det är intressant att utforska mer i detalj.
Det mycket stora utbudet av sporter som du kan spela på hos FunBet sport inkluderar sporter som till exempel fotboll, ishockey, bandy, amerikansk fotboll, baseball, cricket, rugby, basket, volleyboll, handboll, badminton, bordtennis, tennis, golf, boxning, friidrott, vintersport och motorsport. Men det är också mindre kända sporter som till exempel futsal, snooker och i Sverige mycket populära sporter som längdskidåkning och skidskytte.
Spelbolaget erbjuder också spel på politiska val, nöjesevenemang och mycket annat.
Eftersom spelbolaget kännetecknas av sitt nytänkande och engagemang i sina spelkunder kan du också räkna med att utbudet av sporter kommer att öka framöver.

Livebetting hos FunBet betting

FunBet betting har utöver ett mycket bra spelutbud även en sektion för livebetting. Livebetting innebär att man sätter vad på pågående evenemang. Det kan till exempel vara vilket lag som får nästa hörna i fotboll eller vilken spelare som gör nästa mål i en ishockeymatch.
Spelbolaget erbjuder livebetting på hundratals evenemang varje månad och variationen av sporter som du kan spela live på är extremt stor och det är sporter från hela världen som erbjuds.
Livebetting är extremt spännande och det är också ett mycket bra sätt för dig som är sportintresserad att både briljera med dina befintliga kunskaper om olika spelare och ligor men också ett bra sätt för dig att lära dig mer om sporter som du inte har så mycket erfarenhet av.

Kundtjänst och uttagstider hos FunBet betting

FunBet betting har mycket bra alternativ för inbetalningar och utbetalningar till och från ditt konto. Det är mycket säkra och kända betalningsalternativ som står till buds. Det är bland andra VISA, MasterCard.Trustly, banköverföring, Skrill, Neteller med flera.

När du vinner hos FunBet sport kan du räkna med att dina vinster blir utbetalda inom 24 timmar från det att du begärt det, vilket är mycket bra service för dig eftersom du säkert vill kunna spendera dina välförtjänta vinster så snart som möjligt.

När det gäller kundtjänsten hos spelbolaget så håller den mycket hög nivå. Kundtjänsten finns tillgänglig på svenska och den är öppen under alla timmar, alla dagar i veckan. Kundtjänstmedarbetarna är alla mycket kunniga och kan hjälpa dig med såväl frågor om sajten som om de sporter du spelar på. Kundtjänsten kan du nå via e-post, en livechatt eller per telefon och det finns också en sektion på sajten där vanliga frågor och svaren på dem listas så att du kan läsa själv om du föredrar det.

Sammanfattning av FunBet som spelbolag

FunBet är ett nylanserat svenskt spelbolag som erbjuder spel på en stor mängd sporter samt många möjligheter till livebetting på pågående sportevenemang.
FunBet bonus är mycket generös och förekommer frekvent på sajten. Bonusen är ofta en matchning av dina insättningar vilket betyder att om du sätter in hundra kronor så får du hundra kronor i bonus.

Spelsajten är mycket väldesignad och lätt att använda. Det syns tydligt på sajten att spelbolaget är måna om att ge dig som spelar bästa möjliga upplevelse när du besöker sajten.

Betalningsalternativen hos FunBet är mycket säkra och väletablerade på marknaden. Dina vinster får du inom 24 timmar och skulle du ha några frågor kan du alltid kontakta den svensktalande kundtjänsten som alltid är öppen.