En Bonus utan insättning är en unik Bonus du som spelare kan nyttja vid registrering som ny spelare. Denna bonus presenterar sig många gånger som ett Gratisspel eller en Oddsbonus. Även om det händer att riktigt bra Nya Bettingsidor väljer att erbjuda denna typ av Sportbonus, så är det inte alls vanligt idag. Men just nu kan du faktiskt hitta en odds bonus utan insättning hos två bettingsidor med svensk licens, nämligen Interwetten och Mr Green.

Bettingsidor med Bästa Bonus utan insättning 2024

Mr Green Sportbonus

Omsättningskrav: 0x

 • 100 kr cash vid registrering

 • Spela utan konto med BankID

 • Läs mer om MrGreen

Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se.  Läs fullständiga regler och villkor här.

Interwetten Sportbonus

Omsättningskrav: 1x Bonus

 • Innovativ spelplattform som är prisbelönad

 • Bra oddsutbud & Enkla insättningar

 • Läs mer om Interwetten

Sportbonus utan insättning

En bonus utan insättning är väldigt sällsynt i många fall och är inte särskilt vanlig att påträffa alla gånger. När väl en sådan bonus presenteras på Bettingsidor.com gäller det att ta vara på den direkt. När ett spelbolag delar ut en bonus utan insättning är det vanligt att det ges ut som en välkomstbonus. Ett generöst sätt att bjuda in nya spelare eller presentera ett nytt spelbolag till spelmarknaden.

Denna bonus kallas också för att spela gratis. Du som spelare blir erbjuden att prova på att spela ett nytt eller flera spel. Eller lägga bets på en match. Helt utan att det krävs att du gör en insättning och inga riktiga pengar behövs sättas in på ditt spelkonto. Ingen överföring av dina pengar kommer behöva göras för att du ska kunna ta del av erbjudandet.

”Med den här bonusen kommer du kunna börja spela direkt efter registrering – innan du gör en första insättning.”

Att ta hem vinst med en insättningsfri Sportbonus är inte helt osannolikt. Även om det vanligtvis är ett lågt insatsvärde och kan innehålla omsättningskrav. Som då resulterar till mindre vinster och fler spelrundor. Har du tur i spelet kan det leda dig till vinst. Det betyder faktiskt att du kan ta ut dina vinstpengar på ditt bankkonto direkt. Kammar du hem vinsten med din bonus, uppfyller omsättningskrav och bonusvillkor är vinstpengarna dina. Bara för dig att göra ett uttag och pengarna hamnar på ditt konto.

Det är inte helt omöjligt att hitta en bonus utan insättning som också inte innefattar några omsättningskrav. Dock är det mycket ovanligt. Det är mer vanligt att en sådan bonus kommer med några eller något slags omsättningskrav. Det kan vara att du behöver spela ett visst antal gånger eller för en viss summa per snurr eller spel.

När det handlar om oddsbonus brukar detta omsättningskrav benämnas som krav på lägsta odds. I det fallet måste du lägga bets med en viss gräns på hur lågt ett odds får vara. Generellt brukar minimum oddset ligga på mellan 1.50 och 2.00.

”Även om Bonus utan insättning kan kallas en Gratis Bonus, så kommer alla Sportbonusar med olika typer av villkor.”

Förutom omsättningskrav brukar en viss tidsbegränsning ingå i en bonus utan insättning. Tidsperioden kan ibland gälla några timmar till några dagar. Många gånger gäller det att använda denna bonus ganska omgående. Det är viktigt att läsa vad för regler och villkor som gäller för en specifik bonus. Detta kan komma att variera på olika bonusar. Det är bra att vara informerad och uppdaterad med hjälp av Bettingsidor.com.

Frågor & svar

En bonus utan insättning är en bonus i form av freespins, oddsbonus eller bonuspengar som automatiskt hamnar på ditt spelkonto. Ofta direkt efter du registrerat dig på en spelsida. Utan att du behöver sätta i några riktiga pengar.

En insättningsfri bonus är ett attraktivt sätt att välkomna nya spelare på. Hos Bettingsidor.com hittar du din bonus utan insättning. Denna bonus träder vanligtvis in automatiskt direkt efter du registrerat dig. Om du redan är registrerad spelare brukar den bestå av en kod som du skriver in.

Ja, just nu kan du få en odds bonus utan insättning på två bettingsidor med svensk licens – Mr Green och Interwetten. Mr Green ger dig 100kr och Interwetten 150kr att betta för.

Freespins är en slags bonus som även kallas gratissnurr. Det är när du får chansen att pröva på olika och ibland utvalda spelautomater ett visst antal snurr gratis. Freespins är populärt att erbjuda nya spelare som välkomstbonus. Innefattar ibland omsättningskrav och lägre insatsvärde.
Odds Bonus utan insättningskrav är en typ av bonus där du får lägga bets som inte kräver någon insättning. Denna bonus ger dig chansen att testa på att lägga bets på matcher gratis. Denna bonus består ofta av ett krav på minsta odds där oddset exempelvis inte får vara lägre än 1.50.

Med en bonus utan insättning får du pröva på olika spel och bets riskfritt utan att behöva göra en insättning med riktiga pengar först. Du får en slags provrunda och känna på själv hur det är att spela på bland annat en spelautomat eller lägga bets. Ett väldigt bra sätt att förstå sig på eller testa ett nytt spel.

Ofta är denna bonus kopplat till ett eller flera antal spel. Hos en del spelbolag kan du få använda bonusen i alla spel. Allt till följd av du uppfyller omsättningskraven och bonus villkoren.
Ja. Om du uppfyller omsättningskravet och bonus villkoren och vinner kan du ta ut vinstpengar med din bonus utan insättning. Ofta är denna bonus i form av freespins eller oddsbonus av ett mindre värde. Då eftersom syftet är vanligtvis att få spelare att testa ett eller flera spel gratis. Inget är då självfallet omöjligt och spelandet handlar om tur och vad för spel du väljer att spela din bonus på.

Spela gratis på bettingsidor

När du får en bonus utan insättning via Bettingsidor.com kan du börja spela direkt, riskfritt och kostnadsfritt. Du kanske vill se hur det går till att lägga bets på ett spel genom att faktiskt göra det själv. Eller så har du hittat ett spel du gärna skulle vilja testa spela.

”Allt det där innan du faktiskt sätter in några riktiga pengar!”

Med en bonus utan insättningskrav kan du i själva verket göra just det. I denna bonus är det inget krav att du ska sätta in pengar innan du får starta ett spel. Denna insättningsfria bonus brukar ofta träda fram som freespins, oddsbonus eller pengar.

Som automatiskt sätts in på ditt konto efter registrering. Ett annat sätt som denna bonus utan insättning kan se ut som är en slags lojalitetsbonus. Det är när spelsidan vill belöna dig som trogen spelare på just deras spelsajt, då med några extra spelrundor eller bonuspengar på ditt spelkonto.

Bonus utan insättningskrav 2024

En bonus utan insättning är ett väldigt schysst och uppskattat sätt att välkomna spelare idag. Denna bonus ger dig som spelare en chans att få se dig omkring och få pröva på att lägga dina bets gratis.

När du får en bonus utan insättningskrav innebär det att du får ta del av en bonus, utan att behöva göra en insättning med riktiga pengar först.

”Du får alltså möjlighet att lägga bets på de spel du vill spela på, med en helt gratis bonus.”

Det som krävs är att du öppnar ett konto eller verifierar dig via bank identifiering och helt enkelt tar emot bonusen. Sen är det bara för dig att välja de spel du vill lägga dina bets på och sätta igång.

Regler och villkor för bonus utan insättning

Att få en bonus utan insättning är det lätt att bli väldigt exalterad över. Att få pröva på och vinna spel utan att behöva riskera sina egna riktiga pengar låter verkligen mäktigt. Denna riskfria bonus ger dig en viss säkerhet att få pröva på att spela och bli trygg i spelandet. Med den möjliga chansen att vinna spel och omvandla bonuspengar till utdelning av riktiga pengar. Allt detta sker förstås inte utan regler eller villkor.

Det krävs en balans mellan spelare och spel. Du får en insättningsfri bonus och spelet får sätta krav på hur bonusen ska användas innan de blir riktiga pengar. Ett rättvist spel. Dessa regler och villkor brukar utspela sig som omsättningskrav eller krav på minsta odds. Det är väldigt bra och viktigt att läsa om villkoren tillhörande bonus. På så sätt slipper du missförstånd och undviker oönskade överraskningar när du kanske vunnit något med din bonus. Något att också hålla ett öga på är tidsperioden som bonusen gäller inom.

Omsättningskrav

Ett omsättningskrav för en bonus utan insättningskrav är väldigt vanligt. Du kommer alltså behöva omsätta din bonus genom att spela för en viss summa ett visst antal gånger. När du har uppfyllt omsättningskraven för gällande bonus omvandlas bonusen till pengar som du kan ta ut på ditt bankkonto. Dessa omsättningskrav är helt enkelt en säkerhet för spelbolaget.

”Du behöver inte sätta in några riktiga pengar för att spela när du tar del av en insättningsfri bonus.”

Dock så behöver du uppfylla några omsättningskrav innan din bonus blir riktiga pengar på ditt konto. Detta brukar vara vanligt gällande freespins. På freespins brukar det generellt tillhörande omsättningskravet ligga på 35 till 40 gånger, på andra spelbolag kan det även vara ännu högre.

Krav på minsta odds

Ett annat krav för en insättningsfri bonus kan framträda som ett krav på minsta odds. Ett minimum odds brukar vanligtvis ligga omkring 1.50 till 2.00. Det kan även finnas spel där minsta odds är ännu lägre.

Du kan spela på lägre odds än kravet för din bonus. Dock uppfylls inte omsättningskravet och det kvarstår då att uppfylla innan du kan ta ut din vinst. Anledningen till krav på lägsta odds är att du som spelare ska få en utmaning att omvandla din bonus till vinstpengar.

Att lägga dina bets på matcher med mycket låga odds leder till att du lätt kan spela dina bonuspengar snabbt. Detta då utan någon större vinst och din bonus blir snabbt och enkelt vinstpengar. Det ser då lite för enkelt för dig som spelare att omvandla din bonus till pengar, då behövs det en utmaning i form utav krav på minsta odds.

Odds Bonus utan insättning

En odds bonus utan insättning är en perfekt bonus för dig som vill pröva på att lägga dina bets på ett nytt spelbolag eller ett nytt spel. Eller bara helt enkelt pröva att lägga bets på en match för första gången. Allt detta riskfritt utan att satsa några egna riktiga pengar och chans till att omvandla bonusen till vinstpengar.

”Att få använda sig av en odds bonus utan insättning är ett generöst sätt att bjuda in nya spelare och belöna nya spelare.”

En insättningsfri oddsbonus serveras ofta med ett krav på lägsta odds. Det betyder att det krävs att du uppfyller ett omsättningskrav för att du ska kunna göra vinstpengar av din bonus. Vanligtvis ligger detta lägsta odds på 1.50 till 2.00. Ibland kan minsta oddset vara lägre och i sällsynta fall högre.

Svenska spelbolag med bonus utan insättning

På Bettingsidor.com hittar du massvis av spelbolag du kan lägga dina bets på. Här kan du ta del av exklusiva bonusar och erbjuds bonus utan insättning. Betta på de största matcherna och evenemangen eller mer unika mindre tävlingar och turneringar. De sporter och event du vill spela på finns att hitta på Bettingsidor.com. I listan nedan presenteras ett par spelbolag där du tilldelas högklassiga bonusar.

Nya spelbolag med bonus utan insättning

Spelbolag som erbjuder en bonus utan insättning vill locka till sig nya spelare och presentera nya eller egna spel för marknaden. Du som spelare kan då testa nya spel helt utan att behöva sätta in några riktiga pengar först. Oftast behöver du bara registrera dig som spelare hos spelbolaget.

”Direkt efter registrering kommer denna bonus automatiskt in på ditt spelkonto.”

Du får alltså chansen att vinna riktiga vinstpengar med en gratis bonus som inte kräver någon insättning. Spelbolag med bonus utan insättning brukar generellt handla om casinospel där denna bonus visar sig som freespins.

Om en sån här bonus tillkommer på en bettingsida kan det gälla en odds bonus utan insättning. Detta är en ytterst ovanlig bonus och kommer ofta med omsättningskrav eller krav på lägsta odds. Givetvis är inget omöjligt och bonusar är till för att användas. Håll utkik hos Bettingsidor.com för att inte missa exklusiva erbjudanden och de bästa bonusarna!

Fördelar med en bonus utan insättning

Det finns många fördelar med att använda en bonus utan insättning. Denna bonus är ytterst sällsynt men inte helt omöjlig att hitta. Ofta innebär bonusen att du endast behöver registrera dig och din bonus finns då automatiskt på ditt spelkonto. Väldigt enkelt och smidigt sätt att testa ett spel eller pröva spela för första gången. Allt detta utan risken att förlora dina egna pengar. Dessutom har du en möjlighet till att faktiskt ta ut vinstpengar. Det enda du behöver göra är att registrera dig, ta emot din bonus och spela.

Vinner du spel med din bonus och uppfyller omsättningskrav och bonusvillkor är det bara för dig att ta ut dina vinstpengar till ditt bankkonto. Ofta är vinsten inte speciellt stor eftersom insatsen inte är så hög, det är ju trotts allt en helt kostnadsfri bonus. Om du skulle ta hem en vinst vore det ju bara en ännu större bonus!

 • Du får testa gratis spel
 • Riskfritt och kostnadsfritt spel
 • Roligt sätt att pröva nya spel på
 • Du kan vinna riktiga pengar, utan att spela för dina pengar

Nackdelar med en bonus utan insättning

Att spelbolag erbjuder en bonus utan insättning är självklart väldigt generöst. Det är ett bra sätt att få testa ett spel utan att riskera sina riktiga pengar. Givetvis har denna bonus både bra och mindre bra egenskaper. När det kommer till en bonus utan insättning är fallet ofta att du är begränsad till att spela på endast en viss spelautomat eller ett visst spel. Du kan alltså inte alltid välja själv vilket spel som du helst föredrar att använda din bonus på. När du väl hittat ett spel brukar insatsvärdet på freespins eller oddsbonusen många gånger vara väldigt lågt. Då du vinner något brukar det inte gälla särskilt stora summor. Denna bonus är i högsta grad ovanlig att hitta men i sällsynta fall erbjuds den för nya spelare på nya spelbolag. Om de erbjuds kan du hitta dem på Bettingsidor.com.

 • Ofta begränsat till ett visst spel
 • Låga insatsvärden
 • Väldigt ovanlig