Pinnacle Bonus

Omsättningskrav: 0x

 • Fantastisk spelsida med bra odds

 • Registrering och snabba uttag med BankID

 • Läs mer om Pinnacle

Pinnacle Bonus

Tyvärr så existerar inte Pinnacle Bonus – sajten har andra prioriteringar. Men deppa inte, hos Pinnacle har du en hel drös av andra fördelar som gör detta till ett av de bästa spelbolagen.  

Detta erbjuder spelbolaget istället för Pinnacle Bonus: 

 • En kostnadsfri betting-skola med ALL information du behöver
 • Absolut högsta oddsen bland alla spelbolag med svensk licens
 • Gigantiskt utbud av odds på massor av sporter
 • Bäst betting på marknaden i Fotboll, E-sport, Tennis och Amerikanska sporter
 • Absolut vassast på Asian Handicap betting av alla bolag med svensk licens

Vanliga Frågor om Pinnacle

 • Vad är det bästa med Pinnacle? 

Det bästa med Pinnacle är att du som svensk spelare kan ta del av ett större utbud av matcher än på andra bettingsidor med svensk licens, du får mycket högre odds på grund av den reducerade marginalen och du får ta del av odds resurser som speltips, taktiker och analyser, helt gratis. 

 • Hur är Pinnacle odds utbud? 

Det är magiskt. Du kan dygnet runt spela på hundratals olika matcher med en stor variation bland sporter som erbjuds. Att matcherna som erbjuds i utbudet har högsta oddset på spelmarknaden gör ju inte direkt saken sämre. 

 • Pinnacle Bonus – finns det? 

Nej, tyvärr. Sveriges bästa oddsbonus hittar du inte hos Pinnacle, för denna bettingsida har lagt sina prioriteringar på att kunna ge sina kunder högre odds istället för en Pinnacle Bonus. Låt inte det skrämma dig dock, marginellt högre odds är mycket bättre än vad en Pinnacle Bonus kan resultera i. 

 • Kan man göra snabba uttag med Trustly? 

Ja man kan göra snabba uttag med Trustly på Pinnacle. Detta är dock inte en “betting utan registrering” sajt, så uttagen måste godkännas först, men så fort finansavdelningen godkänt så skickas pengarna med Trustly och landar inom ett par minuter. 

 • Har Pinnacle bra livebetting? 

Pinnacle har vass livebetting. Den är dock lite annorlunda än vad andra av de bästa spelbolagen erbjuder sina kunder. Du kan inte kombinera marknader live och utbetalningar från vinnande spel kan eventuellt dröja till HT eller efter matchen. Bortser man från de två sakerna så får du njuta av ett brett utbud live med marknadens bästa Asian Handicap betting live och mycket annat att ta del av. 

 • Pinnacle har reducerad marginal – vad betyder det? 

Pinnacles affärsidé är att kunder ska få möjlighet att tjäna mer pengar på betting i längden, eller kanske rentav leva på det. Med det i åtanke så lanserade Pinnacle sin bettingsida med en mindre vinstmarginal för företaget, vilket översätter till att du får mycket högre odds. Det är därför du inte hittar Sveriges bästa oddsbonus på Pinnacle – det är reducerade marginalen som är Pinnacle Bonus. 

 • Finns det möjlighet till betting utan registrering hos Pinnacle? 

Nej, tyvärr. Du har snabba uttag via Trustly, men det går inte att använda sig av betting utan registrering, du måste göra en klassisk registrering där du fyller i uppgifter om dig själv. Men hos Pinnacle går det fort, så det är absolut inga problem. 

 • Är Pinnacle en trygg bettingsida med svensk licens?

Självklart är Pinnacle ett tryggt spelbolag med en svensk licens. Det är inte bara på oddsen som Pinnacle är bland de bästa spelbolagen, det är också en av de bästa spelbolagen att spela hos med trygghet i åtanke. Bolaget har drygt 25 år i spelbranschen och innehar alla licenser som behövs hos både MGA i Malta och den svenska spelinspektionen. Företaget betalar skatt i Sverige och erbjuder avancerade spelarverktyg.  

Pinnacle Recension

Bettingsidan Pinnacle, som gick vid namnet Pinnacle Sports första åren, grundades redan år 1998 och har på sina 20+ år i spelbranschen ackumulerat kunder i 100+ länder världen över och de har 19 olika språk tillgängliga på bettingsidan. Välkända i spel-kretsar som ett av de bästa spelbolagen med svensk licens, och det är deras affärsidé som tagit Pinnacle dit. Sajtens ledning tror på att spelare kan leva på betting i längden och har, istället för en Pinnacle Bonus, en reducerad marginal på vinsten – du får alltså mycket högre odds på hemsidan än vad andra bolag kan erbjuda en svensk spelare. 

“För Pinnacle är det mycket viktigare att kunna erbjuda högsta oddsen och största utbudet, framför en kortsiktig Pinnacle Bonus.”

I Sverige så heter bolaget Pinbet och det är även de som står licensierade hos spelinspektionen. Företaget Pinnacle omsätter miljontals dollar varje dag och de har sina huvudkontor på paradisön Curaçao, istället för Malta, vilket är lite ovanligt.Trygghet för sina kunder har alltid varit en prioritering och bolaget innehar licenser hos MGA på Malta och en svensk licens hos spelinspektionen. Pinnacle är kända för att vara ett spelbolag med svensk licens som “smarta” spelare hänger på – eftersom att limitering inte är en riskfaktor där och för att oddsen är mycket högre. 

Så Skapar Du Konto hos Pinnacle

Hos Pinnacle så erbjuds dessvärre inte betting utan registrering, så du måste göra en klassisk registrering genom att fylla i namn, personnummer och adress m.m. för att få tillgång till en av de bästa spelbolagen av alla bettingsidor med svensk licens. Oroa dig inte, det är en blixtsnabb process och följer du stegen nedan så tar det max någon minut innan du har tillgång till sajten. 

Registrera dig hos Pinnacle – steg-för-steg:

 1. Besök Pinnacle.se via vår länk. 
 2. Tryck på knappen i högra hörnet med texten: Skapa Konto.
 3. Skriv in dina kontaktuppgifter som namn, personnummer, adress, mail, nummer osv. 
 4. Godkänn alla villkor och skapa konto, bekräfta sedan via mail/nummer. 
 5. VOILA! Du är nu medlem på en av de bästa spelbolagen med svensk licens.

Fördelar med Pinnacle

 • Reducerad marginal (högre odds)
 • Maxat utbud av odds och olika sporter
 • Världens vassaste Asian Handicap betting
 • Gratis betting-guide
 • Snabba uttag med Trustly/BankID
 • 19 olika språk att se sajten på
 • Alltid snabba med nya spelen

Pinnacle Bonus: Välkomstbonus – Kampanjer

Pinnacle Bonus är inte något som existerar i dagsläget. Pinnacle erbjuder istället sina kunder en reducerad marginal på oddsen och det innebär kort och gott att alla odds på bettingsidan är bättre än andra sidor med svensk licens. Spelvärde är viktigare än att ha Sveriges bästa oddsbonus och det är ett koncept Pinnacle alltid haft. 

Pinnacle Bonus

Sedan starten år 1998 så har fokus aldrig legat på att skaffa Sveriges bästa oddsbonus eller att kunna lansera nya spelen i kombination med någon häftig Pinnacle Bonus. Här är det istället ett mer långsiktigt förhållande spelbolaget söker efter med sina spelare och att få bästa oddsen är mycket viktigare än att få en Pinnacle Bonus, anser spelbolagets ledning. Det är så här det har fungerat sedan starten av Pinnacle och vi förutspår att det inte kommer ändras inom en snart framtid. 

Spelutbud Odds

Pinnacle är mest kända i spel kretsar för att vara ett av de bästa spelbolagen med svensk licens när man ser till utbudet av odds som spelbolagen erbjuder. Du kan spela på alla dina favoritsporter som Basket, Fotboll, Tennis, Hockey, Boxning, Underhållning, E-sport och massor av annat kul material. Pinnacle har också en reducerad vinstmarginal mot dig som svensk spelare och det gör att alla sporter som erbjuds även levereras med ett högre odds än andra bettingsidor med svensk licens – vilket ändå får anses vara en riktig Pinnacle Bonus. 

Hos Pinnacle så kan du både live och pre-match betta på alla toppligor i världen som t.ex. Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Allsvenskan, Champions League, NHL, NFL, NBA, MLB, UFC och mycket, mycket mer. Är du mer av en lågprofilerad spelare och letar efter en edge i lägre ligor så erbjuder även Pinnacle ett enormt utbud av så kallade “skitligor”, som låga ryska divisioner i Hockey, hundratals lågprofilerade ITF turneringar i Tennis och ett gigantiskt utbud av Fotboll i världsdelar som Afrika, Sydamerika och Asien – ofta dygnet runt. 

Bästa sporterna hos Pinnacle: 

 • Fotboll – Pinnacles specialitet är Fotboll och du får här högsta oddsen och bästa utbudet av alla spelbolag med svensk licens. 
 • Amerikanska Sporter – saker som UFC, NHL, MLB, NFL och NBA är alla ligor som Pinnacle satsar stort på och erbjuder höga odds väldigt tidigt. 
 • E-Sport – denna sport satsar Pinnacle stort på, med egna turneringar som Pinnacle Cup. Spela dagligen på DOTA, CS:GO, Starcraft och LOL både live och pre-match. 
 • Tennis – det finns nog ingen annan bettingsida med svensk licens som har lika imponerande utbud av Tennis-betting. Höga odds, vass livebetting och enormt utbud finns på Tennis här. 

Dessutom kan du enkelt ändra själv i deras utbud mellan 19 olika språk, du kan skifta från singel-odds-utbud till multi-odds-utbud och du kan byta från decimalodds till amerikanska odds eller fraktioner om du hellre spelar med dessa varianter. Utbudet är överlag världsklass och Pinnacle är en av de bästa spelbolagen på marknaden. Sist men inte minst, det finns också en kostnadsfri betting-guide i utbudet som vi pratar mer om nedan.

Odds Skolan 

Pinnacle snackar inte bara om att de vill att du som svensk spelare ska kunna leva på betting – de hjälper dig även att kunna uppnå det. Om du kikar in på Pinnacle.se och trycker på Oddsresurser, då kommer du hitta en hel avdelning riktad till er som vill förstå hur man hittar edgen, hur man lever på betting, hur man hanterar en bankrulle samt mycket, mycket mer. 

Det är inte bara betting-guide kring olika taktiker och hur man går tillväga i betting världen, du får även kompletta analyser och speltips inför både små och stora events – för att du ska öka din kunskap och vinna mer pengar på betting. Allt detta är helt kostnadsfritt och det är helt klart något som Pinnacle riktat stora resurser till för att kunna erbjuda regelbunden content till sina spelare. 

Kostnadsfri Betting Guide Pinnacle – detta får du: 

 • Speltips
 • Analyser
 • Hur du lever på betting
 • Lär dig hantera bankrulle
 • Hitta en edge 
 • Allmän betting info

Livebetting hos Pinnacle

Livebettingen hos Pinnacle är överlag riktigt bra och du kommer aldrig sakna någon match på denna sajt. Alla nya spelen finns alltid tillgängliga med högsta oddsen på marknaden och det breda utbudet som erbjuds pre-match erbjuds också om du vill spela live, både i mobilen och på din dator. 

Livebettingen hos Pinnacle är dock lite annorlunda gentemot andra spelbolag med svensk licens, för du kan inte kombinera matcher och utbetalningar kan dröja. Men vad gör det när du blir erbjuden det vassaste Asian Handicap utbudet med högsta oddsen och mest variation på hela marknaden? Nedan går vi igenom ett par fördelar samt nackdelar med live bettingen på denna bettingsida. 

Positivt med Livebetting hos Pinnacle

 • Enormt utbud av Asian Handicap odds
 • Högsta oddsen för livebetting 
 • Alltid massor av matcher tillgängliga live 

Negativt med Livebetting hos Pinnacle

 • Kan ej kombinera flera matcher live
 • Utbetalningar kan dröja till FT/HT 
 • Gamla matcher dröjer ibland sig kvar i feeden

Pinnacle i Mobilen

Pinnacle fungerar fint för sportsbetting även i din mobiltelefon och du som svensk spelare behöver inte ladda ner en app – sajten är redo för action direkt i webben. Mobilversionen av Pinnacle ser ut precis som det gör på en dator, det är precis samma upplägg och inga konstigheter. Du kan livebetta på alla nya spelen direkt i din mobiltelefon, du kan använda spelarverktyg för ansvarsfullt spelande och du kan begära uttag samt insättning, alla funktionaliteter du har på datorn finns även i mobilen. 

Vid inloggning på mobilens version av Pinnacle använder sajten ansiktsigenkänning/fingeravtryck och du måste även besvara en CAPTCHA-fråga som bevis på att du inte är en robot, det gör hela processen väldigt trygg och säker. Överlag kanske det hade varit smidigare att lansera en mobil app till denna bettingsida, men oavsett vad så är Pinnacle i mobilen en av de bästa spelbolagen av alla bettingsidor med svensk licens. 

Insättning och Uttag

Hos Pinnacle har du chans att använda mängder av betalningsmetoder vid insättning samt uttag av dina pengar. Du som svensk spelare kommer erbjudas alternativen: Trustly, MasterCard, Visa, Skrill, Neteller och EcoPayz.

Dessutom erbjuds du supersnabba uttag genom BankID och Trustly, dessa är nästan lika snabba som en ”betting utan registrering” sajt, dock måste uttagen godkännas av finansavdelningen innan pengar syns på ditt bankkonto, men snabbt går det alltid hos Pinnacle. 

Sist men inte minst så finns det lite mer saker att rapportera om när vi testade Pinnacle insättning och uttag – insättningar kan dröja och vid uttag kan det kosta dig några kronor. Pinnacle vill att man ser denna bettingsida lite som ett “jobb” och föredrar att kunder gör en stor insättning per månad och tar ut pengar en gång i månaden. Nedan går vi igenom vad detta betyder för dig. 

Insättningar kan ta tid

En liten störig bit av Pinnacle som skapar lite frustration och förmodligen gör att mailen regnar in på Pinnacle Kundtjänst, när du som svensk spelare gör insättning, oavsett metod, så kan det dröja mellan 1 sekund och 30 minuter innan pengarna visar sig på ditt spelkonto. Du kommer få en status i stil med “under behandling” – få ingen panik här, pengarna kommer inom kort. 

Eventuella avgifter vid uttag

På tal om viktig information, här kommer något du måste ha koll på innan du som svensk spelare börjar din resa hos Pinnacle. Varje spelare som gör uttag hos Pinnacle får ett gratis uttag per månad. Vill du ta ur met pengar än så? Inga problem. Du måste dock betala 105 kr per uttag utöver det som är gratis varje kalendermånad. 

Pinnacle Sammanfattning

Man kan sammanfatta Pinnacle på flera olika vis, men i grund och botten så är detta en av de bästa spelbolagen med svensk licens – trots att de inte har Sveriges bästa oddsbonus, eller någon Pinnacle Bonus alls för den delen. Vi får intrycket att sajten är skräddarsydd för spelare med en lite högre expertis på betting-fronten och det är en bettingsida för en svensk spelare som vill satsa på att kunna leva på betting, gillar högsta oddsen och föredrar större utbud framför en kampanj. 

Bettingsidan Pinnacle specialiserar sig på Amerikanska sporter, Fotboll, Tennis och Esport. Alla dessa sporter har enorma utbud och eftersom att marginalerna är reducerade på Pinnacle så tar sajten en mindre del av kakan för att spelarna ska kunna vinna mer pengar i längden på betting – det tackar man inte nej till. Ju mer man spelar hos Pinnacle desto mer får man känslan att en Pinnacle Bonus inte hade varit lika bra som marginalerna. 

Pinnacle kan inte erbjuda sina kunder betting utan registering, det finns inte Sveriges bästa oddsbonus och du har inte tillgång till flera andra funktioner som bettingsidor med svensk licens vanligtvis har, men det gör inget. Vi ger Pinnacle en stor tumme upp och rekommenderar sajten varmt för alla våra kunder som vill satsa på att ta sin betting till en ny nivå.