100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

 • Svenskt spelbolag med generös bonus

 • Stäng olika typer av spel (kombi, singel osv)

 • Läs mer om ComeOn

Till ComeOn

ComeOn bonus:

Hämta en odds bonus hos ComeOn: 100% upp till 100 kr

 • Använd den gröna bonusknappen för att registrera dig.

 • Klicka på ”Sportbonus” och sätt in minst 100 kr för att starta bonusen.
 • Du får 100% upp till 100 kr, men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

ComeOn bonusvillkor och omsättningskrav

ComeOn har inga omsättningskrav på sin bonus, vilket innebär att du måste spela bara en gång till minsta odds 1.0. Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen. Följande insättningsmetoder fungerar inte för att aktivera bonusen: Moneybookers, Neteller, PaySafe och Webmoney.

 • Exempel: Du sätter in 100 kr och får totalt 200 kr att spela för. 1x bonus, minsta odds 1.0.

Hämta din bonus nu

Om ComeOn

ComeOn är ett spelbolag som har funnits sedan år 2008 på nätet då man började erbjuda spelare spel på odds men även ett visst begränsat utbud av casinospel och poker. År 2011 så bytte man dock ut den första spelplattformen till en modern spelplattform, då ett flertal olika speltillverkare kunde börja erbjuda standardiserade spelplattformar. I samband med att man bytte spelplattform fick även spelsidan en helt ny design som är mycket stilfull och översiktlig med en logisk struktur som gör det enkelt att hitta information och sina favoritspel. Efter att man gjorde den stora upprustningen så kompletterade man även sitt spelutbud vilket gjorde att man kunde nå ut till en större skara spelare runt om i världen.

ComeOn har en spelmiljö som är på svenska och även svensk personal på kundtjänsten vilket har gjort att ComeOn har blivit mycket populär bland de svenska spelarna. Att man även får generösa bonusar och kan delta i olika tävlingar där man kan vinna kontantpriser är även det något som är mycket populärt bland både nya och återkommande spelare.

Fördelar med ComeOn betting

 • Svensk spelsida, svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst vilket inger en stor trygghet
 • Ett brett och djupt spelutbud inom en stor mängd olika sporter
 • Generös välkomstbonus där man kan välja mellan två olika alternativ
 • Massor av information och statistik som hjälper spelarna att fatta beslut när man spelar
 • En mycket trevlig spelmiljö som förhöjer spelupplevelsen mycket

Mobilbetting hos ComeOn

ComeOn har en optimerad och mycket stilfull mobil spelsida där man finner ett stort spelutbud. Här kan man förstås även spela på de flesta oddsspel men även livebetting. Den mobila spelsidan kräver ingen app utan man kan spela direkt i webbläsaren med de mobila enheter som har stöd för Android eller iOS. På den mobila spelsidan kan man även ta del av de erbjudanden som ComeOn erbjuder sina spelare, vilket gör att man inte riskerar att missa någon bonus på grund av att man använder sig av en mobil enhet.

ComeOn sportutbud

ComeOn är ganska stora när det gäller oddsspel, även om man inte riktigt når upp till samma spelutbud som de största spelbolagen. Här finner man dock en mängd olika sporter från knappt ett hundratal länder som bland annat ligafotboll, ishockey, basket, amerikansk fotboll, baseball, tennis, golf, boxning, motorsport och kampsport. Även om det finns ett begränsat antal sporter att spela på så är bredden och djupet desto större inom dessa sporter och här hittar man bland annat fotboll ned till division två, även för japansk fotboll men också många olika turneringar och mästerskap runt om i världen. Det går även att spela på kulturella händelser som Eurovision och politiska val.

En annan trevlig funktion som gör ComeOn mycket populärt är tillgång till statistik och resultat för olika sporter, där man till och med kan få aktuell information om olika lags skador och om vissa spelare är avstängda nästa match. Det är väldigt innehållsrik information som tillsammans med annan information kan ligga som grund för de spel som man lägger.

Livebetting hos ComeOn

ComeOn har livebetting där man kan spela på pågående matcher i en massa olika varianter. Här finner man ofta ett stort utbud av matcher inom olika sporter som tennis, fotboll och motorsport. Man kan spela på vinnare, resultat, vilket lag som gör flest mål och handicapspel. Det finns även möjlighet att kunna spela på vem som gör nästa mål, vem som får nästa hörna, vilken spelare som vinner nästa set och mycket annat vilket gör spelandet än mer underhållande och matcherna än mer spännande..

Kundtjänst och uttagstider hos ComeOn

Till sin spelkassa hos ComeOn kan man göra insättningar och uttag genom en antal olika betalningsalternativ som bland annat VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Trustly, banköverföring eller fakturatjänsten PugglePay. Hos ComeOn kan man göra fyra stycken avgiftsfria uttag per 30 dagars period. Alla uttag hanteras skyndsamt och betalning sker inom 24 timmar för verifierade spelare.

ComeOn har svensktalande personal på kundtjänsten som man når via livechatt, telefon eller e-post. Kundtjänsten har öppet alla dagar mellan klockan 10:00 och 23:00. Livechatten stänger dock klockan 22:00 alla dagar. Det finns en kunskapsbank på spelsidan där man kan ställa sina frågor och direkt få svar på de vanligaste frågorna.

Sammanfattning av ComeOn som spelbolag

ComeOn är ett populärt spelbolag som under många år har erbjudit svenska spelare spel på nätet vilket gör att ComeOn är ett tryggt och säkert spelbolag som spelarna gärna återkommer till. Att man även erbjuder ett bra spelutbud och generösa bonusar gör att ComeOn är mycket populärt hos både nybörjare som erfarna spelare. Utbudet under oddsspel är mycket bra även om det är begränsat till ett 20 tal olika sporter, istället har man valt att satsa brett och djupt på de sporter som man erbjuder spel på.