Coolbet Sportbonus

Omsättningskrav: 6x bonus – Minsta odds 1.8

 • 100% Välkomstbonus upp till 500 kr

 • Blixtsnabba uttag med Trustly

 • Läs mer om Coolbet

CoolBet bonus:

Hämta en odds bonus hos CoolBet som är på hela 100% upp till 500 kr.

 • Använd den gröna bonusknappen för att registrera dig.

 • Klicka på ”Sportbonus”, sätt in minst 100 kr och använd bonuskoden ODDS

 • Maxbonus är 500 kr (sätt in 500 kr, få 1000 kr totalt att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

CoolBet bonusvillkor och omsättningskrav

CoolBet har ett omsättningskrav på sin bonus, vilket innebär att du måste spela för 6x bonus till minsta odds 1.8. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen. Insättningar med Skrill eller Neteller aktiverar inte bonusen.

 • Exempel: Du sätter in 100 kr och får totalt 200 kr att spela för. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 600 kr innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.8 i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet.

Om CoolBet

Coolbet har inte funnits så länge men har på kort tid ändå blivit uppmärksammade för sitt spelutbud och sina relativt generösa bonusar. Coolbet lanserades år 2016 efter att man under cirka 14 månader har utvecklat en helt egen spelplattform för att kunna erbjuda spelarna det bästa funktionerna och de mest flexiblaste lösningarna. Coolbet vänder sig till den nordiska spelmarknaden och erbjuder en spelmiljö på svenska, norska, finska och engelska. Med en svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst så passar Coolbet även nybörjare lika bra som de erfarna spelarna, vilket även innebär att man snabbt och smidigt kommer igång med sitt spelande hos Coolbet.
Coolbet erbjuder spel på ett stort antal sporter och evenemang men även ett fullmatat casino där man har fått spel levererade av speltillverkare som Microgaming och NetEnt, vilket borgar för ett spelutbud av högsta kvalitet.

Coolbet har en trevlig spelmiljö som ökar spelupplevelsen ordentligt. Sidan känns inte rörig utan har istället en bra design och en översiktlig struktur så man fort och enkelt hittar information, spel eller erbjudanden hos Coolbet.

Coolbet drivs och ägs av företaget Stay Cool OÜ, som har sitt säte och huvudkontor i Lettland. Här finns idag cirka 50 personer som aktivt arbetar med att ge kunderna den bästa kundservice som går att uppbringa men även med att utveckla nya lösningar för att göra Coolbet ännu bättre. Coolbet erbjuder spel under en spellicens som är utfärdad i Lettland och då Lettland är medlem i EU/EES så är spelare inom EU befriade från vinstskatt för de vinster som de vinner när man spelar hos Coolbet.

Grundaren av Stay Cool OÜ och företagets medarbetare har en lång erfarenhet inom spelmarknaden och här finner man bland annat ett stort antal personer som tidigare har arbetat med spelsidor som Triobet och det populära Nordicbet, som även det är spelsidor som vänder sig till den nordiska spelmarknaden. Det gör att det finns en stor kunskap och erfarenhet inom företaget som gör sitt yttersta för att spelarna hos Coolbet ska få en stor spelupplevelse, massor av underhållning och en bra kundservice.

Fördelar med CoolBet betting

 • En relativt bra oddsbonus på upp till 1000 kronor med bra omsättningskrav
 • Svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst
 • Grundare och medarbetare med en stor kunskap inom den nordiska spelmarknaden
 • Fungerar utmärkt att spela med mobila enheter

 • 500 kr betting bonus

Mobilbetting hos CoolBet

Coolbet erbjuder även spelare som hellre väljer att lägga oddsspel med en mobil enhet en optimerad spelmiljö för mobila enheter. Här kan man spela både på oddsspel och även lägga spel under livebetting direkt i en webbläsare i de mobila enheter som har stöd för operativsystemen Android eller iOS. Det gör spelandet hos Coolbet än mer underhållande då man kan följa upp matchresultaten live och samtidigt lägga nya spel på både framtida som pågående matcher, även när man är ute och reser.

CoolBet sportutbud

Från att från början haft ett ganska magert utbud av oddsspel så har man på kort tid snabbt utökat detta och idag erbjuder man spel på ett stort antal sporter och evenemang från många länder runt om i världen. Bland annat kan man spela på ligafotboll och ishockey, även i de lägre divisionerna och från ett stort antal länder. Man erbjuder även spel på sporter som bland annat rugby, cricket, amerikansk fotboll, basket, handboll, volleyboll, cykling, tennis, golf, boxning, kampsport och motorsport. Hos Coolbet kan man även spela på lite ovanligare sporter som bland annat poker och E-sport. Man erbjuder även spel på vissa kulturella evenemang som bland annat melodifestivalen och politiska val.

Hos Coolbet kan man mellan varven även hitta väldigt bra odds och för de spelare som vill få ytterligare vägledning i hur de ska spela så kan man se hur andra spelare hos Coolbet har spelat på olika matcher.

Livebetting hos CoolBet

För de spelare som vill få möjlighet att dels följa de matcher som de spelat på genom automatiska och omedelbara uppdateringar av matchstatus men även vill kunna lägga nya spela på pågående matcher så tillhandahåller Coolbet livebetting där man kan spela på många aktuella sportevenemang som bland annat fotboll, tennis, ishockey, basket eller amerikansk fotboll. Man kan spela många olika varianter som bland annat vinnare, vilket lag som gör flest mål, vilket lag som får nästa hörna, nästa målskytt, vinnare av nästa set i tennis och mycket annat. Det gör att matcherna som man spelat på blir än mer underhållande och ger än mer spänning.

Kundtjänst och uttagstider hos CoolBet

För insättningar och uttag till och från sin spelkassa hos Coolbet så erbjuds de vanligaste betalningsalternativen som bland annat VISA, MasterCard, Trustly, Skrill och Neteller. Coolbet har normala utbetalningstider och utbetalningar sker vanligast inom 24 timmar från att de fått en uttagsbegäran. För att erhålla en välkomstbonus så får insättning första gången inte ske med Skrill eller Neteller.

Coolbet har svensktalande personal på kundtjänsten och svarar snabbt och kunnigt på de frågor som dyker upp eller hjälper till med att lösa de problem som man stöter på. Kundtjänsten har öppet alla vardagar mellan klockan 07:00 och 24:00 och under helger mellan klockan 11:00 och 19:00. Man kan kontakta kundtjänsten via livechatten som finns på spelsidan eller per e-post. Det finns även en FAQ på spelsidan som ger svar på de vanligaste frågorna.

Sammanfattning av CoolBet som spelbolag

Coolbet är en spännande spelsida som erbjuder ett bra utbud av oddsspel. Spelmiljön är logiskt utformad och på svenska vilket gör att man snabbt kommer igång med sitt spelande hos Coolbet, även nybörjare. Man har en intressant funktion där man kan se procentuellt hur andra spelare hos Coolbet har spelat på matcherna vilket gör att man kan få viss vägledning inför sitt egna spel. Dessutom erbjuder Coolbet ett bra odds bonus till nya spelare med rimliga omsättningskrav vilket gör att man får ytterligare i spelkassan att spela för.