Smarkets Bonus

Omsättningskrav: 0x

  • Mängder av bettingalternativ

  • Snabb betting med Trustly

  • Läs mer om Smarkets

Smarkets Bonus

BONUS HOS SMARKETS ÄR JUST NU BORTTAGEN!

Sedan Smarkets Spelbörs lanserades år 2021 så har det funnits en bonus för nya kunder på sajten. Denna bonus är nu borta för tillfället medans Smarkets jobbar på en ny, bättre välkomstkampanj. Vi vet att ett nytt erbjudande kommer inom kort – vi uppdaterar denna recension när vi vet mer.

Om Smarkets Betting Exchange

Smarkets betting exchange är en unik spelsajt. Det är betting på ett helt annat sätt än vad du kanske är van vid. Det är mer av en spelbörs. Det finns idag ett fåtal sajter som satsar på att vara spelbörsen för dig. Det som sker på Smarkets är att du handlar med resultat kan man säga. Smarkets odds sätts inte av dem, utan av dig och andra spelare. Det som Smarkets gör, är att tillhandahålla en plattform för dig och andra spelare. Det så att ni kan paras ihop och få igång olika spel. Du spelar alltså mot andra spelare istället för att spela mot själva spelbolaget. En spelbörs som Smarkets är erbjuder mer konkurrenskraftiga odds än vanliga bettingsajter. Det eftersom marknaden drivs mer av tillgång och efterfrågan.

Fördelar med Smarkets betting exchange

Att använda dig av den plattform som Smarkets erbjuder ger dig en mängd fördelar. Bland annat dessa:

  •         Du kan spela på båda sidor av marknaden
  •         Du får bästa odds
  •         Du kan garantera en vinst
  •         Det finns inga kontobegränsningar

Hos Smarkets kan du välja om du vill backa eller placera ett lay-spel mot ett visst utfall på spelbörsen. Det innebär att du som spelare kan handla positioner på liknande sätt som mäklare gör på aktiebörsen. Hos en vanlig bookmaker går det bara att lägga ett back-spel.

Hos Smarkets är det även bästa odds. Det eftersom dessa bestäms av dig och andra spelare. Annars är det så att man får spela på de odds som erbjuds på ”vanliga” bettingsajter.

Smarkets har även så att du kan garantera en vinst. Det eftersom du kan göra både back-spel eller lay-spel på spelbörsen. Det gör att du kan spela på ett motsatt resultat till det spel du redan har placerat.

Hos vanliga bookmakers är det oftast en spelgräns, men inte hos Smarkets. Beloppet du kan spela för bestäms istället av likviditeten.

Det är därmed rätt bra att satsa på att spela via en spelbörs som Smarkets, eftersom det ger dig en mängd fördelar.

Spelutbudet hos Smarkets betting exchange

När det gäller spelutbudet hos Smarkets så har de en mängd olika kategorier att välja mellan. Det finns en massa olika sporter samt events att satsa dina pengar på. Främsta kategorierna är fotboll, politik, tennis och hästkapplöpning. Dock kan du även satsa pengar på amerikansk fotboll, MMA dart, baseboll, boxning, rugby, cricket, samt att det även finns tv-events och e-sport. Stora fördelen att betta på det spelutbud som finns här, det är att du och andra spelare gör så att det blir av. Det blir lite som att du är en bookmaker på egen hand kan man säga.

Smarkets Live Betting Exchange

Du som gillar att satsa på Smarkets odds i realtid kan satsa på att göra live spel. Det finns flera olika live betting kategorier. Bland annat kan du betta på fotboll och tennis, men även baseboll, australiensk fotboll och e-sporter som till exempelvis Dota 2.

 Insättning och uttag

Om du vill göra en insättning hos Smarkets, eller ta ut pengar då du vunnit då finns flera betalningsalternativ att välja mellan. När du ska sätta in pengar kan du göra det med Visa, Maestro och Mastercard. Det går även bra att använda Neteller, Skrill och Trustly. Det finns olika gränser för minsta insättning på de olika alternativen.

När det är dags att göra uttag så går det utmärkt att göra det med samma metod som du satte in med. Det finns gränser vad du minst kan ta ut. Alla betalningsmetoder finns i en lista på Smarkets egen sajt. Där står det vilka gränser som gäller både för insättning och uttag.

Kundtjänst

Om du har behov av hjälp så har Smarkets en bra kundtjänst. Det går att nå dem på flera olika sätt. Bland annat har de en live chatt. Den är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan. Det går även bra att maila dem. Deras e-postadress är [email protected]. Om du vill ringa dem, så går det bra att göra mellan 09:00-00:00, på +44 207 617 7413. Det går även att nå dem via Twitter. Sedan har de även ett hjälpcenter med en FAQ.

Sammanfattning av Smarkets som Spelbörs

Smarkets har ett koncept som är unikt. De är inte helt ensamma om det, då det finns ett par sajter till med samma idé. Men Smarkets är nyskapande och har satsat hårt på att ha en bra plattform med ny teknologi. Deras spelbörs gör att du kan ägna dig åt betting, på lite annat sätt än vad som annars är vanligt. Det är lite bättre odds med mera på Smarkets. Det beror på att de inte är inblandade i oddsen. Det är istället du tillsammans med andra spelare som skapar spelen. Marknaderna ligger närmare 100 % på Smarkets.

Hos Smarkets finns det också en hel del olika saker och events att betta på. De har många olika kategorier att välja på. Bland annat finns det en massa sporter samt att det också finns politik och andra händelser på tv med mera.

Du kan välja att spela hos Smarkets via datorn eller så laddar du ner deras app och spelar direkt i mobilen. Båda fungerar lika bra!

Det är inga konstigheter när det gäller att sätta in pengar eller att ta ut dem. Du kan dessutom få en Smarkets bonus då du sätter in pengar första gången. Du får då tillbaka den första hundralapp som du förlorar. Det utan krav på omsättning.

Smarkets har också en bra kundtjänst som du kan nå på flera olika sätt. Dels så har de en chatt som är öppen 24/7, alla dagar i veckan. Sedan går det även att kontakta dem via mail, telefon och Twitter.