Betsafe Sportbonus

Omsättningskrav: Nettovinster från gratisspelet 0x, Freespins 35x

 • + 50 Free Spins

 • Blixtsnabba uttag med ditt BankID

 • Läs mer om Betsafe

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelinspektionen.sespelpaus.se. 

Betsafe Bonus:

Hämta en Odds Bonus hos Betsafe som är 100 kr Gratisspel plus 50 Free Spins i Sweet Bonanza.

 • Använd den gröna bonusknappen för att registrera dig

 • Välj Sportbonus och sätt in minst 100 kr för att aktivera bonusen

 • Maxbonus är 100 kr gratisspel och 50 Freespins

Betsafe Bonusvillkor & Omsättningskrav

Efter du spelat med 100 kr i insats på sport krediteras 100 kr gratisspel där nettovinster är utan omsättning. Minsta odds är 1.80. Freespins måste omsättas 35x.

 • Exempel: Du väljer Sportbonus och lägger ett spel med 100 kr insats som inkluderar minst ett val som har 1.80 i odds eller högre. Du får då motta gratisspelet på 100 kr där nettovinster är omsättningsfria. Dina 50 Free Spins i Sweet Bonanza behöver omsättas (spelas för) 35x innan ett uttag.

Om Betsafe

Betsafe är ett spelbolag med svensk licens som tillhandahållit onlinespel på nätet i över 10 år och är därmed en trygg och säker spelsida som idag har flera hundra tusen spelare från drygt 100 länder världen över. Som så många andra spelbolag så började man erbjuda sina spelare spel på odds men utökade med tiden sitt spelutbud att även omfatta ett casino och poker. Efter att man snabbt blev ett spelbolag att räkna med på den europeiska marknaden så blev man år 2011 uppköpta av Betsson och i samband med det så bytte man även ut sin spelplattform samtidigt som spelsidan fick en ny design och ett betydligt större spelutbud.

”Betsafe är ett klassiskt spelbolag på den svenska marknaden.”

Betsafe är ett spelbolag som värnar om sina spelare vilket märks på spelsidan spelmiljö, de generösa bonusarna, den goda kundservicen och de snabba utbetalningarna. Spelmiljön finns på ett flertal språk, som bland annat svenska, och man kan även få hjälp av svensktalande personal på kundtjänsten.

Idag är Betsafe en av de populäraste spelsidorna på den svenska marknaden vilket till stor del beror på den goda kundservicen men även det stora spelutbudet som man kan erbjuda sina spelare. Efter Betsafes framgångar de första åren så kom de at bli en konkurrent till spelbolaget Betsson vilket ledde till att Betsson köpte upp Betsafe för att kunna nå ut till nya spelare. Efter köpet så genomgick Betsafe en ordentlig upprustning av sin spelsida då man även passade på att utöka spelutbudet rejält. Betsafe har alltid varit en populär spelsida och har fortfarande en stor del trogna spelare som återkommande spelare hos Betsafe, år efter år.

”Den Betsson-ägda sajten har riktigt höga odds, snabba uttag med BankID och en fantastisk Betsafe Bonus på 100 kr gratisspel.”

Betsafe ägs och drivs av det maltesiska företaget BML Group Ltd, som är ett helägt dotterbolag till Betsson. Betsafe erbjuder spel under en spellicens som är utfärdad på Malta vilket gör att svenska spelare inte behöver betala någon vinstskatt på de vinster som de vinner hos Betsafe.

Fördelar med Betsafe betting

 • Riktigt höga odds

 • Svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst
 • Betsafe Bonus

 • Ett stort utbud av oddsspel
 • Snabba uttag med BankID

Mobilbetting hos Betsafe

Om man väljer att spela hos Betsafe med en mobil enhet som en mobiltelefon eller en surfplatta så erbjuder Betsafe en mobil spelmiljö där man får en bra översikt så man snabbt och enkelt hittar de spel som man vill spela. Hos Betsafe så spelar man direkt i webbläsaren på de mobila enheter som har stöd för iOS eller Android. Med en mobil enhet så kan man följa matchstatusen och lägga nya spel på pågående matcher under livebetting, även när man är på resande fot.

Betsafe sportutbud

Betsafe har ett spelutbud som inte kommer att göra någon spelare besviken. Här finner man spel på ett stort antal sporter från ett flertal länder runt om i världen. Hos Betsafe så kan man lägga spel på fotboll, ishockey, amerikans fotboll, rugby, cricket, baseball, basket, handboll, volleyboll, tennis, kampsport, motorsport och golf. Bland utbudet inom fotboll och en del andra sporter så kan man även spela på lägre divisioner, vilket innebär att man i vissa fall kan lägga spel på sina lokala favoritlag.

”Precis som alla Betsson-ägda sajter så är spelutbudet enormt.”

Utöver att man kan spela på matcher så kan man även lägga spel på många andra händelser som bland annat vilket lag som vinner en viss fotbollsliga, vilken spelare i tennis som blir världsetta och vilken fotbollsspelare som gör flest mål under en säsong. Man kan också spela på olika mästerskap inom ett stort antal sporter som exempelvis EM, VM och OS.

Livebetting hos Betsafe

Om man gillar spänningen och underhållningen som man får genom att spel på pågående matcher så kan Betsafe erbjuder en hel del spel på ett flertal olika sporter under livebetting. Här kan man spela på sporter som exempelvis fotboll, amerikansk fotboll, basket, ishockey, handboll och många andra aktuella sportevenemang. Man kan spela på ett flertal olika varianter som bland annat vinnare, resultat, nästa målskytt, nästa setvinnare i tennis och vilket lag som gör flest mål. Hos Betsafe så kan man även följa matchstatusen som uppdateras i realtid så man alltid kan vara beredd att lägga ett nytt spel om matchbilden förändras.

Snabba Uttag, Smidiga Insättningar & Support hos Betsafe

I samband med att man ska göra insättningar och uttag till och från sin spelkassa så erbjuder Betsafe ett stort antal olika betalningsalternativ som man kan använda sig av. Bland annat finner man de vanligaste betalningsalternativen Trustly, Skrill, Neteller, banköverföring, VISA och MasterCard. För insättningar med VISA eller MasterCard så påförs man en avgift på 2,5 procent i samband med en insättning. Betsafe är snabba med sina utbetalningar i samband med att man begär ett uttag och oftast så går betalningen iväg inom 12 timmar.

”Vanligtvis så skickas uttag i stort sett direkt från Betsafe till din bank.”

Om man har frågor eller har fastnat på något så behöver man inte slita sitt hår i väntan på att få hjälp hos Betsafe. Betsafe har en svarsgaranti på 15 minuter, viket innebär att man får snabb hjälp då man bäst behöver den, dygnet runt, årets alla dagar. Det finns svensktalande personal på kundtjänsten som både kunnigt och professionellt hjälper till med alla typer av frågor. Man kan kontakta kundtjänsten genom en livechatt på spelsidan, per telefon eller per e-post. Det finns också en del information på spelsidan där man kan hitta svar på flera av de vanligaste frågorna som brukar dyka upp.

Sammanfattning av Betsafe som spelbolag

Betsafe är ett svenskt spelbolag som har många år bakom sig inom onlinespel vilket gör att det finns massor av kunskap och erfarenhet inom spelbolaget. Det märker man även av som spelare då Betsafe erbjuder en ovanligt god kundservice, snabb kundtjänst och snabba utbetalningar, vilket är några av de saker som de flesta spelarna uppskattar. Det är förmodligen även därför som många spelare anser att Betsafe är ett av de pålitligaste spelbolagen på marknaden.

”Betsafe erbjuder allting som spelare behöver – oavsett proffs eller nybörjare.”

Hos Betsafe så spelar man i en svensk spelmiljö där alla information är på svenska och där man även får hjälp av svensktalande personal på kundtjänsten. Spelutbudet är mycket bra och här kan alla typer av spelare hitta sina favoritspel. Man erbjuder även sina spelare en hel del bonusar som ger lite extra i spelkassan att lägga spel för. Betsafe är en spelsida som rekommenderas till erfarna spelare, storspelare men även till nybörjare.

👎🏼 Negativt med Betsafe:

 1. Ingen betting utan konto
 2. Tråkig design
 3. För lik Betsson & Nordicbet

👍🏼 Positivt med Betsafe:

 • Riktigt höga odds
 • Betsafe Bonus
 • Stort spelutbud