En Bonus utan omsättningskrav blir mer och mer vanlig att Spelbolag erbjuder idag. En sådan slags generös Sportbonus visar sig ofta uppskattas mer av spelare, än vad en större Bonus med ett högt omsättningskrav gör. Här hos Bettingsidor.com hittar du alla aktuella Sportbonusar utan omsättningskrav:

Bettingsidor med Bonus utan omsättningskrav 2024

Betinia Sportbonus

Omsättningskrav: 1x insättning – Minsta Odds: 1.8

 • Grym bonus till nya spelare

 • Säkra inloggningar med BankID

 • Läs mer om Betinia Sport

Regler och Villkor gäller | Bonus giltig i 60 dagar | +18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se

Unibet Sportbonus

Omsättningskrav: 1x – Min odds 1.80

 • Sveriges bästa Betting
 • BankID registrering och Cashout funktion

 • Läs mer om Unibet

LuckySports Sportbonus

Omsättningskrav: 0x

 • Dubbla upp eller få pengarna tillbaka

 • Snabba Uttag och Swish insättningar!

 • Läs mer om LuckySport

Casumo Sportbonus

Omsättningkrav: 0x

 • Spela för 100 kr, få 100 kr Free Bet

 • Använd Swish vid insättning

 • Läs mer om Casumo Sport

Nya Bettingsidor - CampoBet Sportbonus

Omsättningskrav: 1x insättning, Min Odds: 1.8

 • Betting Utan Konto!

 • BankID verifiering
 • Läs mer om Campobet

Regler och Villkor gäller | Bonus giltig i 60 dagar | +18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se

Vad är omsättningskrav?

 • Omsättningskrav innebär att du måste spela för en viss summa innan du kan ta ut din första vinst. ”4x belopp” menas fyra (4) gånger din insättning plus bonus, det vill säga hela beloppet. Står det”4x bonus” räknar man inte med insatsen utan då är det bara fyra (4) gånger själva bonussumman. Minsta odds är vad ditt spel måste ha minst i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet. Är du fortfarande osäker kan du läsa mer om respektive bonus.

bet365 Odds Bonus

Omsättningskrav: Minst ett val behöver ha oddset 1.50 (1/2) eller högre.

 • Ett av världens största spelbolag

 • Kvicka uttag med BankID och Trustly

 • Läs mer om Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

LeoVegas Sportbonus

Omsättningskrav: 0x, min odds 1.8

 • Bonusen kan hämtas av även gamla kunder!

 • Spela utan konto med BankID

 • Läs mer om LeoVegas

Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år | Gäller från 24.01.17 |  spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelinspektionen.se, spelpaus.se.  Läs fullständiga regler och villkor här.

Paf Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x

 • Välkomstbonus helt utan omsättningskrav

 • Pålitligt spelbolag med grym oddsplattform

 • Läs mer om PAF

Bonus utan Omsättningskrav – Frågor & Svar

En bonus utan omsättningskrav är en bonus som du får spela för och ta ut din vinst direkt, utan att behöva omsätta vinsten. Detta sker oftast i samband med en första insättning.
Du hittar de allra bästa bonusar utan omsättningskrav hos Bettingsidor.com. Vanligtvis erbjuder spelbolag denna sorts bonus i ett välkomsterbjudande tillsammans med en första insättning.
Att en bonus inte har något omsättningskrav brukar vara väldigt lätt att upptäcka. Det är något som spelbolagen vill ska synas. Det är väldigt sällsynt och generöst att spelbolag erbjuder en sådan bonus och vill gärna då att detta unika tillfälle ska visas upp ordentligt.
När en odds bonus kommer utan omsättningskrav brukar spelbolagen vilja ha en säkerhet där de då istället har ett krav på minsta odds. När du vill lägga ett bet med denna bonus kan kravet på minsta odds vara till exempel 1.50. Det betyder att du inte får spela på lägre odds än 1.50 för att kunna uppfylla omsättningskravet.
Du kan endast ta ut dina vinster som du gör med din bonus. Bonusen är en så kallad ökad chans till vinst och det är vinsten som du kan ta ut som vinstpengar till ditt konto.
En bonus utan omsättningskrav är ett generöst och unikt erbjudande som spelbolag vill dela ut för att locka nya spelare. Antingen till sitt spelbolag generellt, alternativt till en stor uppkommande match eller turnering. Detta är också ett sätt att dra till sig spelare med större insats eftersom de är så pass schyssta krav.
Det är relativt sällsynt med en bonus utan omsättningskrav eftersom spelbolaget inte har någon säkerhet att tjäna pengar. Du får alltså chansen att vinna riktiga pengar med spelpengar som du fått gratis av spelbolaget. Om de ständigt skulle dela ut bonusar utan omsättningskrav vore det en snabb väg mot konkurs för spelbolaget. Därför gäller det att hålla sig uppdaterad på Bettingsidor.com och passa på när denna typ av bonus dyker upp.
Om det inte krävs någon insättning för att du ska kunna bruka en bonus utan omsättningskrav är det att spela gratis. Det är en ytterst ovanlig bonus. Du spelar gratis och kan ta ut vinsten. Dock brukar det i så fall finnas ett krav på minsta odds och därav en låg vinst. Syftet här är då att locka nya spelare mer än att dela ut stora vinster. I de flesta fall tilldelas du en bonus utan omsättningskrav när du gör din första insättning hos ett spelbolag.

Bonusar utan omsättningskrav

Är en stor turnering på ingång eller en match som du verkligen känner dig säker på och vill lägga dina bets? Då är det bara för dig att hålla dig uppdaterad på Bettingsidor.com. Där hittar du de senaste sport bonusarna som kan maximera dina vinstchanser. En bonus som inte kräver någon omsättning är ofta i anknytning till en första insättning eller i sällsynta fall direkt efter registrering.

Denna sortens bonus är av ett speciellt slag då omsättningskravet helt suddats ut. Man skulle kunna säga att du får extra pengar att lägga dina bets för. Detta fenomen är synnerligen ett schysst sätt att höja spelupplevelsen och öka din chans att vinna. En bonus utan omsättningskrav är lika unik som den är ovanlig att hitta. Ovanligt betyder ju självklart inte omöjligt, särskilt hos Nya Bettingsidor blir det allt vanligare med denna typ av Sportbonus.

”Självklart har Bettingsidor.com hittat bonusar av dessa slag för dig att greppa tag om och använda.”

Att ett spelbolag erbjuder en sportbonus som inte kräver någon omsättning är ett schysst och generöst sätt att locka till sig nya spelare på. En bonus av detta slag brukar väcka uppmärksamhet hos spelare som vill spela för en större mängd pengar. Att spela på stora turneringar och matcher i till exempel ishockey eller fotboll med en sån här bonus höjer spänningen rejält. Eftersom det är schyssta krav på bonusen och ökar spelupplevelsen ordentligt. Här är omsättningskrav inget att tänka på och det du vinner med din bonus är redo för uttag till ditt bankkonto.

”Ett annat villkor som ingår i en bonus utan omsättningskrav gällande odds bonus heter krav på minsta odds.”

Det innebär att du måste spela på odds från exempelvis 1.50 för att spelet ska räknas mot omsättningskravet. Detta gör spelbolaget för att inte gå med alltför stor förlust. Din bonus är ju trots allt gratis spelpengar som du kan omvandla till riktiga pengar om du går med vinst på dina bets.

Det är ytterst ovanligt att ett spelbolag delar ut denna typ av bonus. Omsättningskrav är en slags säkerhet för spelbolagen, annars hade de bara delat ut gratis spelpengar. Vilket skulle vara något som snabbt kan resultera till en garanterad kurs mot bankrutt. Självklart är det inte omöjligt att en bonus utan omsättningskrav kan dyka upp, för de gör de ibland. Då är det bra att spana in Bettingsidor.com för att fånga dessa sällsynta och generösa bonusar.

Så hittar du bästa bonus utan omsättningskrav

För att hitta den bästa bonus utan omsättningskrav kan du hålla dig uppdaterad här på Bettingsidor.com. Här hittar du de grymmaste omsättningsfria bonusarna som höjer din spelupplevelse oerhört. Med denna slags bonus kan du nå upp till fler än dubbelt så många spelrundor. Något som verkligen ökar din vinstchans med god marginal. När det inte finns några omsättningskrav att behöva lägga på minnet är det verkligen fokus på spelupplevelsen.

”Denna bonus är något du inte vill missa.”

Se till att vara aktiv på Bettingsidor.com för att kunna ta del av dessa rejäla bonusar utan omsättningskrav. Bonusar av denna sort är mycket ovanliga och attraktiva. De erbjuds av spelbolag i olika kampanjer. Oftast direkt efter registrering. Ibland i en välkomst kampanj av en uppkommande stor match eller turnering.

Sportbonusar utan omsättningskrav

En odds bonus utan omsättningskrav betyder att du kan spela med din bonus och kamma hem vinster utan att behöva omsätta din bonus. Det du vinner är dina vinstpengar och är redo för en överföring till ditt bankkonto.

”Den här sortens bonus fyller ditt spel med större vinstchanser.”

Om omsättningskrav har tagits bort från en odds bonus brukar det ingå en annan slags säkerhet för spelbolaget. Krav på minsta odds brukar gälla då istället. Du behöver alltså spela på odds från exempelvis 1.50 för att det ska kunna räknas mot omsättningskravet.

Maximera dina vinstchanser

Väljer du som spelare att använda en bonus utan omsättningskrav från Bettingsidor.com maximerar du dina vinstchanser rejält. Vill du lägga dina bets på en stor spännande match med en bonus utan några krav på omsättning betyder det att du får mer spelpengar. Spela på nästa målgörare eller slutresultat med en sån här bonus och du har mer att spela för och större chanser till att kamma hem vinsten. Vanligtvis kommer denna bonus i samband med en första insättning.

”Exempelvis sätter du in en viss summa pengar att spela för och du får din bonus.”

Bonusen kan dubbla din insättning och ibland mer än så. När du fått denna bonus är det bara för dig att lägga bets på det spel eller den match du vill satsa på. Du behöver inte läsa på om några omsättningskrav och hålla räkningen på hur många gånger du spelat för din bonus.

Hur fungerar omsättningskrav

När man väljer ett spelbolag utan konto som erbjuder snabba uttag så kan man endast använda sig av betalningsmetoden banköverföring genom Trustly och Entercash. Det innebär att det inte finns några andra betalningsmetoder som exempelvis kreditkort, fakturatjänster eller e-plånböcker. Då pengarna som man vinner kommer att komma in på bankkontot så behöver man själv se till att beskatta sina vinster så man inte åker på restskatt och dryga avgifter. Det finns dock spelbolag utan konto som har skattefria vinster vilket innebär att de pengar som man vinner är befriade från skatt.

Spel utan konto innebär att man använder e-legitimation för registrering.

Spela på bettingbolag utan omsättningskrav

Det är synnerligen ett ovanligt erbjudande men absolut har Bettingsidor.com hittat de spelbolag idag som ger ut sportbonus utan omsättningskrav. Dessa bonusar kan ibland kallas oddsbonusar och sportbonusar. Du kan spela på gula kort, vem som sätter nästa hörna eller hur slutresultatet i en match kommer att se ut med en bonus som denna. Det kan hända att denna bonus dubblar din insats och ger dig då alltså dubbelt så stor chans att vinna. Denna förhöjda vinstchans lyfter spelupplevelsen rejält. När det inte finns några omsättningskrav att hålla räkningen på är det verkligen spelet i sig som ligger i största fokus. Då är det bara för dig att sätta igång jakten på vinsten.

”I listan över presenterar Bettingsidor.com flera spelbolag som erbjuder spelare hos dem en bonus utan omsättningskrav.”

Fördelar med Sportbonus utan omsättningskrav

Det finns massvis med fördelar att spela med en bonus utan omsättningskrav. Det fyller ut dina spelpengar om du använder bonusen i samband med en insättning. Ibland gör spelbolagen på så vis att när du gör en insättning så dubblar spelbolaget den med bonuspengar. Exempelvis sätter du in 200 sek och får i bonus ytterligare 200 sek att lägga bets för. Du har då alltså 400 sek att spela på den match du vill betta på, som du betalat 200 sek för.

Om du spelar och vinner med bonusen är vinstpengarna dina och därmed redo för uttag. Det finns inga omsättningskrav att inkludera och ofrivilligt behöva spela ut dina spelpengar på. Absolut så är det sannerligen en unik bonus och relativt ovanlig att få. Naturligtvis inte omöjlig och det händer att spelbolag vill erbjuda sina spelare något alldeles speciellt. Att vara uppdaterad på Bettingsidor.com för att fånga upp de här unika bonusarna är något vi rekommenderar.

 • Ökar chansen till vinst
 • Mer att spela för
 • Ta ut vinstpengar när du vunnit
 • Höjer spelupplevelsen

Nackdelar med bonus utan omsättningskrav

Även om denna typ av bonus har väldigt många fördelar och höjer spelet rejält kan det komma med lite andra hinder. För att kunna bruka en bonus av detta slag behöver du i de flesta fall göra en insättning. Det är ytterst sällsynta gånger som det endast kräver en registrering för att få en sån här bonus.

”Har omsättningskravet tagits bort brukar det dessutom istället tillkomma en annan regel.”

I odds bonusar utan omsättningskrav innehåller det alternativt ett krav på lägsta odds. Vilket innebär att när du vill lägga ett bet med din bonus måste du spela på odds som är högre än 1.50 för att kunna uppnå omsättningskravet. Det innebär också att du inte alltid kan göra en väldigt stor vinst. Dock är ju bonusen ett spel på bekostnad av spelbolaget och vinsten går direkt till dig.

Så väldigt stora nackdelar med denna bonus är ju inte att påstå.

 • Kräver ofta en insats
 • Ovanligt att spelbolag erbjuder denna slags bonus