NordicBet logo
 • Bonus: 100% upp till 100 kr
 • Svenskt spelbolag med flera års erfarenhet
 • Konkurrenskraftigt spelutbud
 • Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

 • Om. krav: 1x bonus, min. odds 1.5

 • Läs mer om NordicBet bonus
Till NordicBet

NordicBet bonus:

Hämta en riktigt bra odds bonus hos NordicBet som är på hela 100% upp till 100 kr.

 • Använd den gröna bonusknappen för att registrera dig.

 • Klicka på ”Sportbonus” och gör en insättning på minst 100 kr för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus är 100 kr (sätt in 100 kr, få 200 kr totalt att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

NordicBet bonusvillkor och omsättningskrav

NordicBet har ett omsättningskrav på sin bonus, vilket innebär att du måste spela för 1x bonus till minsta odds 1.5. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen.

 • Exempel:  Du sätter in 100 kr och får 100 kr extra i bonus. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 100 kr med bonuspengarna innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.8 i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet. 

Hämta din bonus nu

Om NordicBet

Hos Nordicbet så har bland annat de svenska spelarna kunnat spela på oddsspel sedan år 2002 och blev snabbt en populär spelsida bland de nordiska spelarna, vilket är den spelmarknad som man främst vänder sig till, vilket även namnet skvallrar om. Under årets lopp så har man även utökat sitt spelutbud att även omfatta poker, casino och virtuella sporter, vilket gör Nordicbet till en komplett spelsida idag.

Nordicbet erbjuder ett mycket bra utbud av oddsspel vilket är ett skäl till att man är så populära, det andra skälet är att man även erbjuder sina spelare livesändningar av ett stort antal matcher varje månad. Det innebär att man kan spela på odds och sedan följa matchen live hos Nordicbet men även lägga nya spel på den pågående matchen under livebetting vilket gör spelandet än mer spännande och underhållande.

Idag så har Nordicbet miljontals spelare från ett stort antal länder runt om i världen som återkommande väljer att lägga sina oddsspel hos Nordicbet. Därför så kan Nordicbet även erbjuda sin spelmiljö på ett stort antal språk, som bland annat svenska, men även en kundtjänst med svensktalande personal.

År 2012 så genomgick Nordicbets spelplattform en större upprustning och i samband med det så fick även spelsidan en ny design som går i blått och vitt. Det finns även en översiktlig struktur på spelsidan så att man snabbt hittar information och de spel som man vill spela.

Nordicbet har under många år erbjudit spel på odds och var en mycket populär spelsida vilket gjorde att de blev en allvarlig konkurrent till Betsson. Därför så köpte Betsson upp Nordicbet år 2012, vilket även föranledde att Nordicbet bytte ut spelplattformen och gjorde en större uppdatering av spelsidans design. Genom att Nordicbet ingår i Betsson koncernen så finns det idag tillgång till massor av kunskap och erfarenhet, vilket innebär att man har goda förutsättningar för att kunna vidareutvecklas och därmed fortsätta att kunna uppfylla de krav och förväntningar som spelarna har på en spelsida.

Det är det maltesiska företaget BML Group Ltd som äger och driver spelsidan Nordicbet. BML Group Ltd, som är ett helägt dotterbolag till Betsson, driver även ett flertal andra stora spelsidor som bland annat Betssons spelsida. Spellicensen som Nordicbet erbjuder spel under är utfärdad på Malta, vilket gör att spelare från Sverige inte behöver beskatta de vinster som de vinner hos Nordicbet.

Fördelar med NordicBet betting

 • Snabba insättningar med Swish

 • En bra välkomstbonus med moderata omsättningskrav
 • En svensk spelsida, svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst
 • Har ett av de största utbuden av oddsspel på den svenska marknaden
 • Erbjuder cirka 2 500 direktsända matcher varje månad på spelsidan

Mobilbetting hos NordicBet

Nordicbet erbjuder spelare som föredrar att spela med mobila enheter en spelmiljö som är optimerad för spel direkt i webbläsaren på de mobila enheter som har stöd för Android eller iOS. Det innebär att man inte behöver ladda ned någon app för att kunna spela hos Nordicbet. Genom en mobil enhet så kan man lägga oddsspel, följa matcher live men även lägga spel på pågående matcher.

NordicBet sportutbud

Som spelare hos Nordicbet så behöver ingen bli besviken över spelutbudet. Nordicbet erbjuder idag ett av marknadens största utbud av oddsspel och här hittar man sporter från ett stort antal länder runt om i världen. Nordicbet har valt att specialisera sig på fotboll vilket gör att man kan spela på matcher ända ned till division fem i den svenska fotbollsligan, men även på ungdomsfotboll och damfotboll. Man erbjuder även spel på ishockey ned till division 2. Det gör att man hos Nordicbet även kan spela på sina lokala favoritlag inom fotboll och ishockey.

Hos Nordicbet så kan man även spela på ett stort antal andra sporter som bland annat basket, handboll, volleyboll, amerikansk fotboll, rugby, cricket, baseball, bordtennis, badminton, golf, tennis, boxning vintersporter, friidrott, motorsport och kampsport. Man erbjuder även spel på ett flertal turneringar och mästerskap inom en rad olika sporter.

Hos Nordicbet kan man även spela på kulturella evenemang som exempelvis Oscarsgalan, melodifestivalen, tv-tävlingar och politiska val. Det finns också möjlighet att spela på virtuella sporter som bland annat hästkapplöpning, hundkapplöpning, fotboll, basket och tennis.

Livebetting hos NordicBet

Inte heller utbudet under livebetting kommer göra någon spelare besviken. Även här är utbudet mycket bra och här kan man spela på ett stort antal sporter som bland annat fotboll, amerikansk fotboll, basket, tennis, volleyboll och ett stort antal andra aktuella sportevenemang. Här kan man spela på ett stort antal varianter som bland annat resultat, vinnare, nästa setvinnare, nästa målskytt, vilket lag som gör flest mål och mycket annat. Detta gör att det blir betydligt mer underhållande och spännande att följa de matcher som man har spelat på.

Än mer underhållande blir det om man väljer att följa matcherna live hos Nordicbet. Här kan man se upp till 2 500 direktsända matcher varje månad inom sporter som exempelvis ishockey, fotboll och basket från hela världen. Det gör att man kan följa matcherna live hos Nordicbet och sedan lägga nya spela allt eftersom matchbilden förändras, även när man är på resande fot.

Kundtjänst och uttagstider hos NordicBet

För insättningar och uttag till och från sin spelkassa så tillhandahåller Nordicbet ett flertal olika betalningsalternativ. Man kan bland annat använda sig av betalningsmetoderna VISA, MasterCard, Trustly, banköverföring, Neteller och Skrill i samband med insättningar och uttag. Alla insättningar och uttag är helt kostnadsfria hos Nordicbet. Efter att man har begärt ett uttag så sker utbetalningen inom 24 timmar under vardagar, för verifierade spelare.

Om man har några funderingar, frågor eller om man stött på något hinder så kan man alltid kontakta den svensktalande personalen på kundtjänsten som snabb och kunnigt hjälper till med att hantera alla ärenden. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt. Man kan komma i kontakt med kundtjänsten genom en livechatt på spelsidan, per telefon eller per e-post. På spelsidan så finns det också en del information där man kan få svar på de vanligaste frågorna som brukar dyka upp.

Sammanfattning av NordicBet som spelbolag

Om man är intresserad av att spela på en komplett spelsida som utöver att erbjuda ett av marknadens största utbud av oddsspel även kan erbjuda livesändningar av cirka 2 500 matcher varje månad, där man kan följa upp sina resultat online, så är Nordicbet den spelsida som man ska välja. Är man dessutom en spelare som föredrar att spela på fotboll eller ishockey, även i de lägre divisionerna, så finns de få spelsidor, om ens någon, som kan erbjuda samma utbud inom dessa sporter som Nordicbet.

Nordicbet har en mycket tilltalande spelmiljö, även för de spelare som föredrar att spela genom mobila enheter, samtidigt som man har en bra kundservice och ett brett spelutbud vilket gör att Nordicbet är en spelsida som rekommenderas till alla typer av spelare, även de mer kräsna spelarna.