Entercash är en betaltjänst som du kan använda på bettingsidor i samband med insättningar och uttag. Med Entercash så kan man göra insättningar direkt från ditt bankkonto, vilket innebär att pengarna kommer in direkt i spelkassan. Entercash finns inte hos alla bettingsidor ännu men man kan dock hitta några bettingsidor som kan erbjuda insättningar med Entercash. Se lista nedan över de bettingsidor som idag kan erbjuda Entercash som betalningsmetod.

Företaget bakom Entercash

Entercash är ett maltesisk företaget som grundades år 2011 och har sitt huvudkontor på Malta. Det finns idag över 4 000 banker runt om i Europa som är anslutna till betalningstjänsten Entercash, även många svenska banker, vilket gör att de allra flesta kan använda sig av Entercash då de ska göra insättningar hos en bettingsida.

Bettingsidor med Entercash i Sverige

Entercash är ett smidigt betalsätt som gör att man snabbt kan göra insättningar till en bettingsida. Det finns inte så många svenska bettingsidor idag som kan erbjuda Entercash men det kommer säkert bli flera framöver. Entercash är ganska populärt bland spelarna då det är enkelt och går snabbt att göra insättningar. Det kostar ingenting att göra en insättning eller ett uttag från en bettingsida.

Alla Bettingsidor med Entercash

Mr Green Casino Bonus

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: 1000 kr

Omsättningskrav: 35x bonus

  • 100% upp till 1000 kr
  • Snabba uttag med BankID

  • Läs mer hos Mr Green

Till Mr Green

Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se.  Läs fullständiga regler och villkor här.

Spela på bettingsidor med Entercash

Entercash är en säker betalningstjänst som du kan använda för att göra snabba insättningar till bettingsidor utan speciellt mycket administration. Du slipper massa olika inloggningar utan loggar endast in på din bank, med din bankdosa eller BankID. Entercash är en populär betaltjänst vilket gör att det är lite märkligt att inte alla bettingsidor i Sverige kan erbjuda Entercash som betalningsmetod.

Gör en insättning med Entercash

När du vill göra en insättning till en bettingsida med betalningsmetoden Entercash så väljer du denna betalningsmetod då du ska göra en insättning. Ange sedan vilket belopp du vill sätta in och hos vilken bank som du har ditt konto. Därefter så får du logga in i din Internetbank och signera betalningen, med din bankdosa eller med ditt BankID. Pengarna kommer direkt in i spelkassan och du kan därefter börja spela hos bettingsidan.

Gör ett uttag med Entercash

Om du har använt Entercash i samband med att du gjorde en insättning till bettingsidan så kan du också göra ett uttag med Entercash, vilket gör att pengarna kommer in direkt till ditt bankkonto, efter att bettingsidan godkänt uttaget. När du begär ett uttag så väljer du Entercash som betalningsmetod.

Fördelar med Entercash

  • En trygg och säker betaltjänst
  • Inga kostnader när du gör insättningar eller uttag
  • Pengarna kommer in direkt till spelkassan

Nackdelar med Entercash

  • Det är få bettingsidor som kan erbjuda Entercash idag